2777
2789
اشتباه اومدی

🙊🤦‍♀️

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

تیم ملی ب هیچ وجه نمیتونه قهرمان شه

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی ژاپن و استرالیا و کره هستن شانسش زیاد نیس

خب ژاپن و استرالیا و عربستان همشون اونور جدول هستن 

ینی ایران عملا یه قطر جلوش داره یه کره تا فینال

قطعا این دو تا رو میتونه ببره و فینال برسه ژاپن 

فقط احتمال برد ژاپن کمه 

خب ژاپن و استرالیا و عربستان همشون اونور جدول هستن  ینی ایران عملا یه قطر جلوش داره یه کره تا ...

همین دیگه.من همش یاد جام ملتها قبلی میفتم از ژاپن 3تا خورد😑😂باید ببینیم قلعه نویی چیکار میکنه

همین دیگه.من همش یاد جام ملتها قبلی میفتم از ژاپن 3تا خورد😑😂باید ببینیم قلعه نویی چیکار میکنه

آره 😂🤦‍♂️ یکم بايد دفاعو تقويت کنه خدایی یکی از شانس های تیم ملی و پرسپولیس داشتن بیرانوند هست که گاهی مدافع میشه یا اشتباها رو جمع میکنه 

سر هر بازی تیم ملی یا پرسپوليس هی میگفتم اگه بیرانوند نبود الان باخته بودیم 

آره 😂🤦‍♂️ یکم بايد دفاعو تقويت کنه خدایی یکی از شانس های تیم ملی و پرسپولیس داشتن بیرانوند هست که ...

آره کاش این کنعانیو اصن نذاره😂💔

درمورد بیرانوند هم با اینکه استقلالیم ولی از حق نگذریم خدایی خیلی خوبه 

آره کاش این کنعانیو اصن نذاره😂💔 درمورد بیرانوند هم با اینکه استقلالیم ولی از حق نگذریم خدایی خیلی ...

اییی استقلالی اییی🥺😂 همی یه نفرم ک تاپیک رو ریپلای زد و فوتبالی بود استقلالی در اومدد

دقیقا 

تو خود دربی های اخیر اگر نبود قطعا استقلال می‌برد 

قهرمان آسیاا بعد ژاپنم میشینه نگامون میکنه🤝🏻

😂 برگام چن سالته ؟ 

نه خب ببین فقط ژاپن هست که سخته اونم شدنیه بخدا اونقدر هم قوی نیست کافیه نترسن

مث پرسپوليس النصر که النصر خیلیم تیم شاخی نبود ولی بیشتر از همه چی ترسیدن