2777
2789
عنوان

متخصصای زبان انگلیسی؟

53 بازدید | 12 پست

بجز after و because و before  ،

حروفی هستن که بین دو جمله بیان؟ 

و اگر هستن، چه نوع فعلی باید توی جمله ی اول و دوم باشه؟ ( کامل باشه ساده باشه استمراری باشه یا کامل استمراری) 

همه جور فعلی میتونه بیاد

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالت خيلى كليه

ما صدها adverb, preposition, conjunction, article و... داريم كه با هر فعلى در هر زمانى ممكنه بتونن بيان

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰
خب برای آزمون زبان پیش نیاز ترکیبی دانشگاه میخوام کدوماش بجز اینا کاربردیه؟

از نظر من همشون كاربردى هستن

و يكى دوتام كه نيستن

بايد به مرور زمان طى آموزش و مطالعه زبان باهاشون آشنا بشى و موارد استفادشونو ياد بگيرى

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰
کلمه که فراوونه but then therefore

یه سوال حالا 

کلماتی مثل and و so و but 

بین جملات با ورب خاصی میان یا بر اساس معناست؟ چیزی که تا الان یاد گرفتم بر اساس معنا بوده ولی اگر بین ورب های خاصی بیاد راحت تره کار آدم 

یه سوال حالا  کلماتی مثل and و so و but  بین جملات با ورب خاصی میان یا بر اساس معناست؟ چ ...

بستگى به معنا و مفهوم جمله داره معمولا

ولى خب يه قوانينيم هست مثلا and بين دو جمله يا اظهار نظر مثبت قرار ميگيره و but بين يه مثبت و يه منفى

البته موارد استفاده ى ديگه ام دارن