kasra_8383 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 237 عنوان متخصصای زبان انگلیسی؟ 53 بازدید | 12 پست بجز after و because و before ،حروفی هستن که بین دو جمله بیان؟ و اگر هستن، چه نوع فعلی باید توی جمله ی اول و دوم باشه؟ ( کامل باشه ساده باشه استمراری باشه یا کامل استمراری) 1402/10/29 | 10:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91727 همه جور فعلی میتونه بیاد کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
sarai69 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 3430 سوالت خيلى كليهما صدها adverb, preposition, conjunction, article و... داريم كه با هر فعلى در هر زمانى ممكنه بتونن بيان من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰
kasra_8383 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 237 همه جور فعلی میتونه بیاد نه مثلا قبل before باید گذشته کامل بیاد بعدش ساده یه الگو هست یجورایی
kasra_8383 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 237 سوالت خيلى كليه ما صدها adverb, preposition, conjunction, article و... داريم كه با هر فعلى&nbs ... خب برای آزمون زبان پیش نیاز ترکیبی دانشگاه میخوام کدوماش بجز اینا کاربردیه؟
sarai69 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 3430 خب برای آزمون زبان پیش نیاز ترکیبی دانشگاه میخوام کدوماش بجز اینا کاربردیه؟ از نظر من همشون كاربردى هستنو يكى دوتام كه نيستنبايد به مرور زمان طى آموزش و مطالعه زبان باهاشون آشنا بشى و موارد استفادشونو ياد بگيرى من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰
kasra_8383 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 237 کلمه که فراوونه but then therefore یه سوال حالا کلماتی مثل and و so و but بین جملات با ورب خاصی میان یا بر اساس معناست؟ چیزی که تا الان یاد گرفتم بر اساس معنا بوده ولی اگر بین ورب های خاصی بیاد راحت تره کار آدم
kasra_8383 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 237 از نظر من همشون كاربردى هستن و يكى دوتام كه نيستن بايد به مرور زمان طى آموزش و مطالعه زبان باهاشون ... آها ممنون
weiirdo عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 17326 یه سوال حالا کلماتی مثل and و so و but بین جملات با ورب خاصی میان یا بر اساس معناست؟ چ ... قاعده خاصی ندارهبر اساس معناست 9teen ── .✦
sarai69 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 3430 یه سوال حالا کلماتی مثل and و so و but بین جملات با ورب خاصی میان یا بر اساس معناست؟ چ ... بستگى به معنا و مفهوم جمله داره معمولاولى خب يه قوانينيم هست مثلا and بين دو جمله يا اظهار نظر مثبت قرار ميگيره و but بين يه مثبت و يه منفىالبته موارد استفاده ى ديگه ام دارن من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰
kasra_8383 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 237 بستگى به معنا و مفهوم جمله داره معمولا ولى خب يه قوانينيم هست مثلا and بين دو جمله يا اظهار&nb ... اهاا آره آره مرسیی