2777
2789
عنوان

وسواس فکری میشه بیاین

210 بازدید | 26 پست

سلام من مادرم وسواس فکری داره یه مدت خیلی وحشتناک بود وسواسش و کم کم ک ازش مراقبت کردم الان بهتر شده اما خودم وسواس گرفتم یعنی اینطوری بگم که فکر شستشو از مغزم بیرون نمیره همش دلم میخواد برم یجارو بسابم دیروز5 ساعت آشپزخونه و حموم رو میشستم با وایتکس

پتومو دو ساعت داشتم میشستم بعد که حموم رفتم اصلا نمیتونستم بیام بیرون هنگ کرده بودم هی میومدم بیرون دوباره میرفتم تو حموم احساس کثیفی میکردم الان مدتیه اینطوریم علاقم به مواد شوینده خیلی خیلی زیاد شده پوست دستم حساسیت زده... چیکار کنم.... مامانم هرچی میگه باز گوش نمیدم... 

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای وسواس یکی از بدترین بیماری ها😭

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

وسواس فقهی استادبیگدلی توی ایتاسرچ وعضوبشید.وویسهاروگوش بدین.من باگوش دادن به وویسهاخوب شدم.البته وس ...

یه پیج اینستا هم دارم درباره اینجور چیزا میگه و خیلی بهش گوش میدم ولی باز نمیشه نمیتونم انگار یعنی همون دقیقه روم تاثیر میذاره بعدش دیگه هیچی... 

من هم وسواس دارم همه مدل و اینی که شما میگی وسواس فکری نیست برید روانشناس حتما تا شدید نشده چون هر چی دیرتر آدم اقدام به درمان کنه وسواس شدید تر میشه مثل الان من که خودمم از دست خودم خسته شدم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

واقعا خیلی خیلی بده یه بار که بگیری ولت نمیکنه😭

فک کنم دکتر طب سنتی بتونه کمکمون کنه، با دفع سودای اضافه بدن

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

عزیزم خودتونابود میکنی تا قبل ازاینکه دیر بشه برو روانپزشکی چیزی،منم چند سال پیش وسواس پاکی نجسی داشتم خیلی اذیت بودم دیگه با خودم لج کردم میگفت پاکه محل نمیذاشتم یادمه شب قدر بود میگفتم الان مثلا فلان چیز نجس شد برم آب بکشم با خودم گفتم نه کی گفته قسم بخور که نجسه بالاخره نرفتم آب بکشم روزای بعد میگفتم تو شب قدر که این همه اهمیت داره با چیزی که شک داشتی نجس هست یا پاک‌گذروندی دیگه این شبا هم اهمیت نده تا کم کم از سرم افتاد ،شنیدم از کم‌خونی هم هست،خلاصه به خودت رحم کن تا دیر نشده از سرت بنداز

من هم وسواس دارم همه مدل و اینی که شما میگی وسواس فکری نیست برید روانشناس حتما تا شدید نشده چون هر چ ...

نمیتونم پیش روانشناس برم... الان همش فکر میکنم همه چیز کثیفه.. همه چیز ویروس داره طی دوهفته اینطوری شدم یعنی تو این دو هفته انقد شدید وسواس گرفتم😭فقط باید از کارهای خونه دور بشم ولی اینم نمیشه