2777
2789

فکر نکن میای مثل قبلی 

میخواستی نیای رفتی گورتو گم میکردی فکر کردی کی هستی یا چی هستی؟

کسی که میره پیش ننش الان لباس تنشم با لباس تو ساکش نشسته و کثیفه زبونشو کوتاه میکنه

میاد دو دستی نوکری شوهرشو میکنه

کسی که تو فامیلش یه زندگی مرتب نداره به شوهرش بی احترامی نمیکنه دو دستی نوکری میکنه

الانم هر چی از اونجا اوردی همون سر فلکه میریزی دور تو خونه من نمیاری...

شما قضاوت کنید من بخدا نه دختر کثیفی ام نه نامرتب خونم همیشه دسته گله اونقدر که به خونم میرسم بقران به خودم نمیتونم اره راست میگه وقتی خونه مامانمم همش کاراشو انجام میدم مثل خونه خودم وقت اضافه نمیارم همش برم حموم،نهایت دو روز یبارمیتونم برم...الان اومدم خونم ولی به چه قیمتی؟!بقران قفسه سینم فقط به درد اومده من بی احترامی نکردم فقط در جواب توهین به خوانوادم سکوت نکردم با زبون خودش جوابشو دادم...یه آدم چقدر میتونه مغرور خودخواه باشه خوبه خودشون میلیادر نیستن اونام بقول خودش مثل ما گشنن همشون..بچه ها داغونم داغون خیلی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای داد از این به بعد عصبی شو سکوت کن میخواد لجت در بیاره فحش هم داد سکوت کن ببینه جوابشو چند بار نمیدی خوب میشه و بیشتر به خودت برس مردها دیگه زنهای کدبانو که بوی قورمه سبزی بدن دوست ندارن  زن عشوه گر میخوان 

ای داد از این به بعد عصبی شو سکوت کن میخواد لجت در بیاره فحش هم داد سکوت کن ببینه جوابشو چند بار نمی ...

میرسمم میگه اره فقط از زنیتی همین کو...نی گیریارو بلدی...بحث کثیف بودن نیس 

[QUOTE=325135941]این مردا هر چی باشی یه چیز دیگه دوست دارن [/QUOTE

وسواس داره منو بدتر از خودش کرده هرجا میرم فقط کثیفی میبینم دوس دارم پاشم خونه مردمم برق بندازم اون مریضه منم مریض کرده،همش چشم دنبال دست اینو اونه آب نچکه ازش که من جونم در میره،دوس دارم همه اطرافم همیشه مرتب باشه دوس دارم همیشه همه چی برق بندازه...بدبخت شدم،همش چشم دنبال لباس مردمه زیر جوراباشونو نگا میکنم ...اح بابا کاش نمیومدم لاقل اونجا استرس هیچی نداشتم