2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هک شده باشن بله قطعا اصلا شاید از طریق همین واتساپ و تلگرام هک کردن

نه متاسفانه احمق شدم داخل وبسایت روی لینک دانلود جزوه زدم ک این شد

ساکت باش اگر کل داستان رو نمیدونی💚
تلگرام دو مرحله ای فعال باشه نمیشه  واتس اپ هم اگه کسی وارد شه شما خارج میشی و چت های قبلی پاک ...

تلگرامم با شماره دیگم هست ،باز امکان هک اون هست بنظرتون

تلگرامم با شماره دیگم هست ،باز امکان هک اون هست بنظرتون

اولا چرا فکر می‌کنی هک شده گوشیت

دوما اگه مطمئنی که تلگرامت الان بهش دسترسی داری دو مرحله ای رو فعال کن خیالت رو واسه بعدا هم راحت کن 

اولا چرا فکر می‌کنی هک شده گوشیت دوما اگه مطمئنی که تلگرامت الان بهش دسترسی داری دو مرحله ای رو فعا ...

گفتم همزمان ک رو لینک دانلود زدم، دیوم کلی پیامک انبوه فرستاده به شماره های خارج از کشور، با خط من

گفتم همزمان ک رو لینک دانلود زدم، دیوم کلی پیامک انبوه فرستاده به شماره های خارج از کشور، با خط من

اون سیمکارت هایی که احتمال میدی هک شده اکانت های تلگرام و واتساپ رو حذف کن کامل حذف کن بعد بذارشون یه گوشی دکمه ای یا همون نوکیا بعد واسه گوشی هوشمند سیمکارت جدید بگیر  گوشی های نوکیا یا همون دکمه ای قدیمی هک نمیشن چون اینترنت ندارن جی پی اس ندارن