2777
2789
عنوان

بنویس تا اتفاق بیفتد

495 بازدید | 6 پست

هیچ وقت این کتاب نخونده بودم دیروز ک داشتم کمدم مرتب می‌کردم توش دفترهای قدیمیم رو دیدم کلاس نهم یه نقاشی کشیدم از خودم ک صاحب یه مطب روانشناسی ام. کلاس یازدهم برای خواهرم و خودم بارها نوشتم خدایا شکرت برای قبولی وکالت یاسمن و برای خودم خدایا شکرت ک کمانچه لری خریدم. در کمال تعجب این اتفاق جدی جدی برام افتاد زندگیم جوری شده هرچی نوشتم داره اتفاق می افته‌ البته اینم بگم وقتی می‌نوشتم جملاتی ک خیلی بهشون حس خوب داشتم و فکر کردن بهشون باعث نگرانی و استرس در درونم نمیشد اون ارزو ها عجابت شدن و اون نقاشی هم سرنوشت من به سمتش کشیده شد. اما جمله های ک حس منفی بهم میداد مثل ترس از نرسیدن هیچ وقت بهشون نمیرسیدم مثل جمله قبولی دانشگاه ادبیات ژاپنی تهران. پس باید اون جمله هایی ک خیلی قبولش دارید ک قطعا براتون اتفاق میفته رو بنویسید

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

من ۱۵ روز نامه به فرشتگان نوشتم. پس چرا هیچی نشد

می‌دونی من چند سالمه؟ چیزایی ک نوشتم مال ۱۴ سالگی و ۱۶ سالگیمه الان ۱۹ سالمه. به فرشته ها ننویس به خدا بگو مثل خاطرات خوشایند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه خواسته من چیزی نبود که آرزوی دراز مدت باشه. من میخواستم زندگیم از هم نپاشه

زندگیت ممکن بود تو هر سنی از هم بپاشه اگه الان اتفاق نیفته اون زخم یا موضوع سر باز میکرد. خدا چیزی که به صلاحت باشه و خواستارش باشی بهت میده. وقتی مینوشتی استرس داشتی؟ همش میترسیدی میگفتی وای نکنه من بنویسم الکی باشه؟ و حرفای شبیه اش. اینا برعکس میکنه. و فعل گذشته خیلی مهمه بگی خدایا شکرت فلان اتفاق برام افتاد 

زندگیت ممکن بود تو هر سنی از هم بپاشه اگه الان اتفاق نیفته اون زخم یا موضوع سر باز میکرد. خدا چیزی ک ...

استرس که همیشه داشتم. اما موقع نوشتن ایمان داشتم که درست میشه.اول بصورت خواسته مینوشتم بعد بصورت تشکر که اتفاق افتاده

استرس که همیشه داشتم. اما موقع نوشتن ایمان داشتم که درست میشه.اول بصورت خواسته مینوشتم بعد بصورت تشک ...

اون احساسات منفی مثل استرس و نرسیدن بیشتر باعث بهم خوردنش میشه