2777
2789
عنوان

اگه مادر زن یا مادرشوهر بودین ..

147 بازدید | 18 پست

اگه یه روز مادر زن یا مادر شوهر بشین چه رفتاری واصلا انجام نمیدین که الان اذیت میشین از دیدنش ؟

یا چه رفتاری جاش خالیه از طرف مادر یا مادرشوهرتون که حتما انجامش میدین ؟ 

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 

نه مادرزن میشم 

نه مادرشوهر 

کار خاصی هم نمیکنم 

مادرهمسر خودم خیلی خوبه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

سعی میکنم اصلا تیکه ندارم به عروس 

ازش توقع نداشته باشم تو خونم کار کنه 

توقعات مضخرف نخواهم داشت

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادر زن میشم 

جهاز کلا نمیدم سیسمونی نمیدم 

ولی ب جاش سره عقد و عروسی و زایمان کادو توپ میدم 

با دامادام هم در حد متعادل رفتار میکنم 

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

مادر بزرگم(مادر پدرم) خیلی مادرم رو اذیت کرده و همچنان میکنه

من ی داداش دارم

همین دیروز بود که از مادرم پرسید تو میخوای چطور مادر شوهری باشی 

گفت با همه متفاوت واقعا مادرم مهربونه و خیلی پایه س

گفتم حتی توام بخوای ما نمیذاریم زن بردارمون رو اذیت کنی

من مادر زن میشم  جهاز کلا نمیدم سیسمونی نمیدم  ولی ب جاش سره عقد و عروسی و زایمان کادو ت ...

ندادن جهاز و سیسمونی خوبه ولی امجام ندادنش سخته

نمیدونم ولی یه خاله دارم یه عمر خیلی مدافع حقوق عروس بود و کلی برنامه و حرف داشت برای رفتار درست و اینا ،  جدیدا صاحب عروس شده و گلایه زیاد داره

نمیدونم چی میشه ادم چه جوری میشه طرف مقابل چه جوری میشه ، حرف و منظور هم رو بفهمن لج نکنن اصیل باشن و ...

عجب 

به هیچ وجه حتی تو کپچکترسن موارد تا نظر نخواستن نظر نمیدم الانم از مادر همسرم به نسبت راضی ام

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
نمیدونم ولی یه خاله دارم یه عمر خیلی مدافع حقوق عروس بود و کلی برنامه و حرف داشت برای رفتار درست و ا ...

اره واقعا سخته 

بلاخره ممکنه یه طرف حساس و زود رنج باشه و همه‌چی بهم بریزه