2777
2789

دوستانی که تبریز هستن لطفا خواهشا جواب بدن کسی دچار کم شنوایی ناگهانی شده؟؟ درمانش چیه با کدوم دکتر نتیجه گرفتین؟؟؟ کورتون هم تزریق کردین یانه؟؟؟

توتونچی 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

من تبریزم، ولی این اتفاق نیفتاده واسم.

کم شنوایی؟؟ تبریز؟؟ 

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بدونی مشکل از عصبه از پردشه از عفونت میانع و این چیزاس یا چی

دعا میکنم از کندی عصب نباشه چون چارش تقریبا صفره

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

باید بدونی مشکل از عصبه از پردشه از عفونت میانع و این چیزاس یا چی دعا میکنم از کندی عصب نب ...

مادرم درگیرشه و خیلی اوضاعش بده چون بردیمش پیش نادرپور فرستاد شنوایی سنجی گفت کم شنوایی داده گوش چپت، و معرفی نامه نوشت به دکتر یلدا جباری مقدم که تزریق کورتون بشه گفت تا دوهفته خوب نشدی برو تزریق ،الان من نگرانم چون زیاد نمیتونم به این دکترها اعتماد کنم نمیدونمعوارض تزریق چیه و کی تو این زمینه کارش بهتره؟؟ و اینکه واقعا تزریقرکورتون کم شنوایی رو حل میکنه؟؟؟

مال شما عصب بود؟؟ کورتون هم تاثیر نداره برا عصب؟؟

ببین مادرتو پیش دکتری ک متخصص این کاره ببر و تزریقشو بکنه اگ زیر چن ماه باشه حتما جوابگوعه .کاملم خوب نشه نصفه خوب میشه باز براش خیلی خوبه.

حتما ببر

فقط اذیتش دوروزه بعد خوب میشه انشالله

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

ببین مادرتو پیش دکتری ک متخصص این کاره ببر و تزریقشو بکنه اگ زیر چن ماه باشه حتما جوابگوعه .کاملم خو ...

بله ۱ماه هست الان دقیقا فردا میبرم پیش دکتر جباری مقدم ،شما خودتون درگیرش بودین؟؟ اطلاعاتی دراین زمینه دارین؟؟ تزریقش سخت و دردناک نیس؟؟؟

بله ۱ماه هست الان دقیقا فردا میبرم پیش دکتر جباری مقدم ،شما خودتون درگیرش بودین؟؟ اطلاعاتی دراین زمی ...

سخت نیس یکم سرگیجه و فلان خاهد داشت

عزیزم من سمعک استفاده میکنم متاسعانه تا دلت بخاد اطلاعات کسب کردم شاید همش درس نباشه ولی خعلیاشون درسته

سخت نیس یکم سرگیجه و فلان خاهد داشت عزیزم من سمعک استفاده میکنم متاسعانه تا دلت بخاد اطلاعات کسب ...

اهان ازخدا میخوام که شماهم سلامتی گوشتون رو بدست بیارین خیلی ممنونم از راهنماییتون

مادرم همین مشکل رو پیدا کرده بود. رفتم درمانگاه بیمارستان شمس،آقای دکتر سیاح ایشان را ویزیت کردند‌ گفتند چون گوششوزوز داره ، به احتمال زیاد شنوایی ات بهتر می شه.دارو نوشتند. شنوایی سنجی بیمارستان شمس هم رفتیم. الانشنوایی مادرم خیلی خوب شده

مادرم همین مشکل رو پیدا کرده بود. رفتم درمانگاه بیمارستان شمس،آقای دکتر سیاح ایشان را ویزیت کردند‌ گ ...

عزیزم یعنی مشکل از عصب گوش بود؟ شنوایی برگشت؟ چه دارویی مادرتون مصرف کردن چند وقت بود دچار این مشکل شدن من دوتا گوشم به حالت ناگهانی نصف شنوایی از بین رفته و وز وز گوش دارم