لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
صورتم واقعا داغون شده به خاطر پلی کیستیک لعنتی هر چی قرص و اینا بود مصرف کردم ولی خوب نشده عو ...
سرچ کن عزیزم بخون بنظرم سر خود مصرف نکن
لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️
من ۴۷ کیلو با ۲۲ سال سن ۶ ماه خوردم تو اون شش ماه عوارضش فقط خشکی لبم بود الان یک ساله و نیم گذشته ریزش مو گرفتم تحت درمانم ولی پوستم خوب شده
بعد اگه الان بخوری مطمئن باش عید خودکشی میکنی سه ماه که بخوری تازه تاثیرشو میبینی قبلش همه جوشا میزنن بیرون افسرده میشی در حد المپیک بعد سه چهار ماه روبه بهبودی میره پوست اگه قصدشو داری بزار بعد عید پشیمون میشی الان بخوری
من ۴۷ کیلو با ۲۲ سال سن ۶ ماه خوردم تو اون شش ماه عوارضش فقط خشکی لبم بود الان یک ساله و نیم گذشته ر ...
سلام خوب هستين؟
من هم وزن شمام .
شما دوز مصرفى تون به چه صورت بود؟ و اينكه نوع جوشتون چى بود؟ ميشه راهنماييم كنين لطفا🥲 من جوشام زيرپوستي بى رنگ كنجد مانند بودن(آكنه كومدونال) . شروع مصرفم يك روز در ميون يك قرص ٢٠ ميلي گرمي بود ، بعد يك ماه تقريبا بيرون ريزيم شروع شد و جوشاى زيرپوستيم به جوشاى كيستيك قرمز و ملتهب كه اغلب سر چركى داشتن تبديل شد ، بعد دوهفته از شروع برون ريزى يعنى يه ماه و نيم بعد شروع مصرف اين برون ريزى عه اعصابم رو بهم ريخت ، رفتم پيش دكتر و ايشون كه ديد سرش چقدر ناراحتم دوز رو برام به دوبار مصرف در هفته كاهش داد .٤٠ ميلى گرم در هفته خيلى كم نيست؟ اينطورى خيلىييي طول ميكشه به نظرم . هنوز بيرون ريزيم تموم نشده و ميترسم خيلى طول بكشه روند درمانم و تمام اون جوشاى زيرپوستيم بخوان ااينطورى شن در صورتى كه قبلى ها هم به خاطر دوز كم هنوز خوب نشدن.