2777
2789
عنوان

تو مدرسه بهم گفتن باید دلقک شی

336 بازدید | 14 پست

سلام اول اینکه من کاربری تعلیق شدم و تیرماه تعلیق شدم

از اون موقع فقط تاپیکارو میخونم

من موهای بلندی داشتم شهریور ماه پسرونه کوتاه کردم که کاش نمیکردم از بس مسخره شدم

و من بخاطر استرس درسام جوش میزنم ولی کمه

بعد از امتحانای دی قرار بود تئاتر اجرا شه تو مدرسه منم خواستم شرکت کنم

بعد دوستم جلوی همه بلند داد زد باید بتو نقش دلقکو بدیم لپات با جوشات قرمزم هسن با موهای مسخرت ولی

تئاتر موضوعش چیز‌دیگس

کارم شده گریه اعتماد بنفسمو ازدست دادم

تروخدا بگید چه رفتاری کنم شنبه مدرسس همکلاسیام هی مقنعمو میکشن تا موهام معلوم شه بخندن

تو چه میدانی در دلم چه غوغایی است؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه چجوری اجازه میدی اینجور رفتارکنن قشنگم

اعتماد ب نفستو باس ببری بالا خودتو دوس داشته باشی ن نظر بقیه

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بنظرم چون همشون دست ب یکی کردن نمیتونی جواب تک تکشونو بدی

اگه زبونشو داشته باشی و بتونی جواب بدی ک عالیه

ولی چون میگی اعتماد بنفست کم شده فقط سکوت و بی محلی کن و تنها بشین ته کلاس و عزت نفستو حفظ کن

سرتو بگیر بالا و بشین ته کلاس خیلی مغرور جواب هیشکیو نده ب هیشکی هم محل نزار صورتتم سرد بگیر

هرکی هم تیکه انداخت حتی زحمت نده که برگردی نگاش کنی

خواستن به مقنعت دست بزنن هولشون بده بگو برو گمشو اسکله پلشت دوزاری

سگام ادم شدن

خواستی بیا چنتا چیز بگم بهشون بگی

اعتماد به نفس دختر منم پایین بود، بی سر زبون،، الان ابتدایی هست یادش دادم یکی بهش بگن دوتا بهشون بگه،،پس اینجا کسی نمیتونه برات کاری کنه، الااینکه خودت تصمیم بگیری اعتماد به نفس بالایی داشته باشی حرفشون برات بی اهمیت باشه

من ب شخصه تو کلاس خیلی به بقیه تیکه مینداختم ولی همه میدونستن جدی نیستم و واقعا اگه یکی میخواست یکیو اذیت کنه میرفتم از طرف دفاع میکردم

کلا جو کلاسمون یجوری بود یکی به من تیکه مینداخت یکی به اون همه هم جواب تیکه های همو میدادیم

البته اینا واسه دبیرستان خوبه

اگه راهنمایی هستی فقط سکوت کن و بی محلی کن 

خیلی بدم میاد غرور یکی بشکنه و طرف اعتماد بنفس دفاع از خودشو نداشته باشه

من ب شخصه تو کلاس خیلی به بقیه تیکه مینداختم ولی همه میدونستن جدی نیستم و واقعا اگه یکی میخواست یکیو ...

دبیرستانم

با اینکه هیچ اشناییتی از هم دیگه نداشتیم از قبل سر دوروز خیلی صمیمی شدن

من از راهنمایی فقط ی دوستم باهام هم رشته شده

همین دوستم از اول سال زخم زبون زد بهم

منم میتونستم بگم بهش ولی بچها اذیتم میکنن چون جواب منو بااون یکی‌نمیدونن

تو چه میدانی در دلم چه غوغایی است؟
دبیرستانم با اینکه هیچ اشناییتی از هم دیگه نداشتیم از قبل سر دوروز خیلی صمیمی شدن من از راهنمایی ف ...

بنظرم تنها کاری ک میتونی کنی فاصله گرفتن از همشونه

سرد شو بزار تا فردا تیکه بندازن

میدونن سخته ولی هیچی نگو انگار ک نشنیدی و فقط کار خودتو بکن

اصلا دفترتو بردار توش یچیزی بکش

به هیشکی گوش نده

اگه دنبال پولی اهمیت نده وبی میدونید  بچه ها به امید اینکه مخروبه ها به کل از بین بره مدارس همه لوکس خوشگل باشه تئاتر قصه های پریان برگزار بشه مردم مزخرف گفتن کنار بذارن خاله زنک بازی لاشی بازی حذف بشه مثل از بین رفتن پیرزن های خرفت ،  دیوانه مرد های پخمه لوس ننر بچه ننه هم به خود ابله اشون  بیاد خاله زنک بازی درنیارم مرده شور هرجی خرفتی هرزگی حماقت ببرن  خب البته با شرط همراهی با بغضی مردان