2777
2789
عنوان

تو مدرسه بهم نقش دلقک دادن

139 بازدید | 6 پست

سلام اول اینکه من کاربری تعلیق شدم و تیرماه تعلیق شدم

از اوم موقع فقط تاپیکارو میخونم

من موهای بلندی داشتم شهریور ماه پسرونه کوتاه کردم که کاش نمیکردم از بس مسخره شدم

و من بخاطر استرس درسام جوش میزنم ولی کمه

بعد از امتحانای دی قرار بود تئاتر اجرا شه تو مدرسه منم خواستم شرکت کنم

بعد دوستم جلوی همه بلند داد زد باید بتو نقش دلقکو بدیم لپات با جوشات قرمزم هسن با موهای مسخرت ولی

تئاتر موضوعش چیز‌دیگس

کارم شده گریه اعتماد بنفسمو ازدست دادم

تروخدا بگید چه رفتاری کنم شنبه مدرسس همکلاسیام هی مقنعمو میکشن تا موهام معلوم شه بخندن

تو چه میدانی در دلم چه غوغایی است؟

چرا شما اجازه میدین این برخورد باهاتون داشته باشند 

دست به مقنعه شما زدند مقنعه رو دور گردنشون حلقه بنداز 

چه جو ناسالمی داره کلاستون و چقدر بی ادب 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

رحمت به ما دهه شصتیا. ۳۵ تا کچل تو یه کلاس بودیم زمستون سرد چون دو تا از بچه ها کاپشن نداشتن به بهونه کادو کلاسی بهشون کاپشن و چکمه پلاستکی رنگی دادیم. خوشحالیمون تو دیدن خوشحالی همکلاسیمون بود. 

تقلب بهم میدادیم عین هلو.. رومون نمیشد خوراکی هامون تنهایی بخوریم! 

هعی!

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا شما اجازه میدین این برخورد باهاتون داشته باشند  دست به مقنعه شما زدند مقنعه رو دور گردنشون ...

اخه جو کلاس یجوریه که من زیاد صمیمی‌نیستم باهاشون اگه چیزی بگم تیم میشن اذیتم کنن

رحمت به ما دهه شصتیا. ۳۵ تا کچل تو یه کلاس بودیم زمستون سرد چون دو تا از بچه ها کاپشن نداشتن به بهون ...

اصلا دوست ندارم برم مدرسه

هرروز اذیتم میکنن

اخه جو کلاس یجوریه که من زیاد صمیمی‌نیستم باهاشون اگه چیزی بگم تیم میشن اذیتم کنن

غلط می‌کنند کم‌ و زیاد کردند با مدیر و معاون در میان بزار 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍