2777
2789

چشم♥️

بچه ها ترو خدا ترو به جون عزیزتون دعاکتید برام از ته دل دعا کنید برای امضام برای اینکه اگه عشقم خیانت میکنه اگه با دختری دیگست اگه داره گولم میزنه به زودیه زود دستش خیلی واضح و روشن رو بشه و بفهمم🥺😭♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب اگه چشای تار گریونم اجازه بدن ک سوزش چشام اجازه بده باید تو هر تاپیکی باشم

بلکه معجزه بشه ،میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره آخه

شاید شما به خدا نزدیکتر باشید و دعاتون بگیره 

کاش پربازدید بشه 

میشه دعام کنید 

منتظره همون معجزه همون حال خوب همون آخيش گفتن

با دستای خدام

با دل پاکتون دعام کنید مثل یه خواهر برام صلوات بفرستید از بلاتکلیفی پنج ساله دارم عذاب میکشم دعام کنیو تو امضام هس و تاپیک اخرم 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

حمدوصلوات خوندم

برای منم دعاکنید به عشقم برسم ومشکلمون حل بشه❤

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)