2777
2789
عنوان

دعوا تو مدرسه

265 بازدید | 10 پست

یه بار داداشم تو مدرسه دعوا کرد یه نفر شاهد در اومد ک دعوا کرده و ب مدیر گفت

داداشم از دفتر بیرون اومد شاهد رو هم کتک زد

شما تا حالا تجربه دعوا داشتین😅

داداشت الانم دعواییه؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شر ترین و قلدر ترین دختر مدرسه بودم 

یادم میاد کلاس هفتم تازه رفته بودم مدرسه جدید ی کلاس نهمی بهم گیر داد ک چرا دیر اومدی و فلان اسمتو می‌نویسم انقد زدمش ک زنگ زدن بابام اومد مدرسه ی هفته هم اخراجم کردن 

باز دوباره سال هشتم معلم ریاضیم منو از کلاس انداخت بیرون درو کلاسو یجور محکم کوبیدم شیشه بالای در خورد شد ریخت رو سر همکلاسیم ک جلو در بود دیه هم دادیم 

یبارم تو حیاط زنگ ورزش داشتم حرکات تکواندومو تمرین میکردم یکی از کلاس نهمیا گف خب شدی داری چیکار می‌کنی با پا زدم تو دهنش دندون بالاش افتاد دهنشم پر خوننن بازم دیه دادیم 

دعوا زیاد کردم🤣😐

ولی الان خیلی آرومم درواقع از بعد ازدواج🥲

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

میترسم ریپلای کنم بزنیم  فقط خاستم بگم جوون چ دختری 😔😂😂😂😂😂

ن بابا از دست خواهر شوهر مادرشوهر الان آرومم🥲

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

😂اینا اصلی کاریان ک باید بزنی 

انشالا بعد ساخت خونه توسط پول طلاهای مادرشوهر خواهرشوهر و گرفتن عروسی مجلل حتما😁😁😁