2777
2789

نوزادم رفلاکس شدید داره هرچی دعا میکنم که خدا خوبش کنه فایده نداره شما ها لطفا واسش صلوات بفرستید و دعا کنید شاید نفس تون حق بود خدا شفاش داد

بعدا هروقت بچه م اجازه داد میام به تاپیک سر میزنم و  زیارت رو به نیت تون می خونم 

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان‌شاءالله زود خوب بشه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بچه ها ترو خدا ترو به جون عزیزتون دعاکتید برام از ته دل دعا کنید برای امضام برای اینکه اگه عشقم خیانت میکنه اگه با دختری دیگست اگه داره گولم میزنه به زودیه زود دستش خیلی واضح و روشن رو بشه و بفهمم🥺😭♥️

صلوات و حمد خوندم براتون♡

لطفا برای سلامتی عشقم*نامزدم*که مشکوک به سرطانه دعا کنین خوب بشه🥺روز به روز داره آب میره

لطفا🥺

منم روزه بودم امر‌وز نماز شب و نماز مخصوص امشبو خوندم براتون دعا میکنم♡

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙

20 تا صلوات فرستادم براش 

خوب میشه ایشالا❤️🥺😍

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم