2777
2789
عنوان

امشب شب آرزو هاست

204 بازدید | 18 پست

خدایا ازت سلامتی و خوشبختی خانوادمو میخوام وخواهش میکنم کمک کن تا تو دلیم سالم وبه موقع به دنیا بیاد وچراغ خونمون پرنورتربشه . شما چ حاجتی دارید

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 

مریمم دعام کنین ب عشقم برسم 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صلوات و حمد برات خوندم گلم💗

لطفا برای سلامتی عشقم*نامزدم*که مشکوک به سرطانه دعا کنین خوب بشه🥺روز به روز داره آب میره

لطفا🥺

منم روزه بودم امر‌وز نماز شب و نماز مخصوص امشبو خوندم براتون دعا میکنم♡

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙

حاجت روا شی عزیزم🥺❤️

التماس دعا 🤲🏻❤️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

منم سلامتی خانوادن بچه هام شوهرم

کار شوهرم خوب بشه روزگارش خوب بشه

اون چیزیو ک میخاین بخریمش

خداااایا خواههههش

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

صلوات و حمد برات خوندم گلم💗 لطفا برای سلامتی عشقم*نامزدم*که مشکوک به سرطانه دعا کنین خوب بشه🥺روز ...

برامنم دعاکن توروخدا🙏

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

حاجتام زیاده 

سلامتی کاملمو از خدا میخوام..

یه آدم درست که سر راهم قرار بگیره و باهاش ازدواج کنم

درست شدن کنکورم

پیشرفت تو رشته ی دانشگاهم

بچه دار شدن داداشم 

پول و پول و خیلی پول زیاد

سلام 

سلامتی و عاقبت بخیری خانوادم و قبولی خودم تو دانشگاه مورد علاقم:)♥️

✨یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین              سلام این کاربری دست دو نفره که باهم دوستن🌱