2777
2789
عنوان

هدیه رو میخواد بفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 106 پست
مغزم نمی‌کشه بیشتر از میلیارد 😂😂😂😂😂

ای خدا پس چه کنم بس کلاسی نشه 

ی کار میکنم 

میرم وام‌میگیرم 

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خوب اوکی نیست،خود من همیشه تو تاپیکام گفتم حتی یه گرم طلا ندارم،ولی خرید لباس پاییزی امسالم شد ۴۰ ...

۴۰‌ملیون😐‌

عالیه اون وقت من ماهی ۳۰۰ بیشتر پول نمیگیرم... اونم یارانمه😶👌🏻 

هعی خواهر چی بگم سالی یکبار با کلی وسواس باید بریم‌بازار هی موجودی بگیریم ی موقع نگه موجودی نداره🙂 

عید ب عید میرم 

تازه از چند ماه جلوتر شروع میکنم ک خورده خورده بگیرم یهو زیاد نشه پولش 

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚
درسته کیف شاید یک میلیاردم باشه  ولی شما توجه کن ب این ک کی میگه  😂😂😂 اخه جور در نمیا ...

نه گلم من الان از توی بنتلی کنار ویلام جنوب فرانسه اومدم نی نی سایت در ضمن اینارو دیکته میکنم منشیم تایپ میکنه

من کلا خیلی ساده ام هر کی هر چی بگه همونطوری قبول میکنم، مرسی از شفاف سازی🌼

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
نه گلم من الان از توی بنتلی کنار ویلام جنوب فرانسه اومدم نی نی سایت در ضمن اینارو دیکته میکنم منشیم ...

خواهش میکنم گلم

اخه من منشی چند تا دارم 

من ب منشی میگم 

منشیم ب اون یکی میگه ک خستش نشه اخه داره برام شیر خاویار دزست میکنه

نمیدونم چ سمیه ترکیب شیر با خاویار

کیف دویست ملیونی هست گرونترش هم هست اما اونی که اینطور هدیه ای بگیره انقدر واسش عادی هست که که ...

نه اصلا اینطور نیست اتفاقا من به تعداد موهای سرم آدم پولدار نوکیسه و گدا صفت دیدم. مشخصا چون رفتارش عجیب و زشت بود تاپیک زدم. چون اصلا حرکت جالبی نبود. حتی اگر هدیه گردونی هم نبود بازم فروختنش کار عجیبیه.

من داشته باشمم انقدر پول نمیدم برای کیف.

این جایی رو که من گفتم تهران رو دوستم بهم گفت

گفتم یه کیف خوب میخام گفت فلان جا هست باید از قبل وقت بگیری کیفاشم از ۲۰۰۰€ شروع میشه گفتم لامصب خودت تاحالا ازش کیف خریدی؟ گفت نه!😂 (خودش بسیار پولداره خونه آنچنانی و پورشه و … ولی برای کیف میدونم حتی اندازه منم پول نمیده نمیدونم چه مرضی داره هر وقت یک چیزی میپرسم یه جایی رو معرفی میکنه قشنگ پشمات بریزه هیچکدومم خودش هیچوقت نرفته!!!!) 

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫