2777
2789
عنوان

امشب شب آرزوهاست🍃❤️

193 بازدید | 13 پست

امیدوارم همتون به آرزوهای قشنگی که به مصلحتتون هس برسید 

هرکی هر بیماری داره زود خوب شه 

هر کی داغ دیده خدا بهش صبر بده 

هرکی منتظر بچه هس خدا بهش بچه بده 

بیاین باهم امشب برای همه ی بیمارا دعا کنیم 

برای خوشحالی تمام بچه های جهان مخصوصا بچه هایی که الان کشورشون جنگه 

برای ظهور منجی بشریت❤️

میدونید میگن اگه کسی دیگه ای در حقت دعا کنه خیلی خوبه 

من برای آرزوهای همتون آيت الکرسی میخونم 

میشه شماهم از ته ته دلتون برای منم دعا کنید 

من محتاجم  به دعا های تک تک شما مهربونا❤️🌹🌹🌹

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

سلام بچه های نی نی سایتی

شماهایی که پیام منو میخونید 

من ۲۲ سالمه پدر مادرم دارن طلاق میگیرن 

من چند ساله پشت کنکورم ،انقد مسخره شدم حرف شنیدم ،قضاوت شدم همه اینا به کنار من جوونیم رو گذاشتم رو کنکور 

اما میدونین چرا نشد ؟ 

اول کم کاری خودم 

دوم مشکلات خانوادگی و والدینم 

ازتون میخام دعا کنید اگر صلاحع که پدر مادرم جدابشن و خدا به منی که بچشونم صبر و تحمل و طاقت بالا و فراوان برای قبول این اتفاق بهم بده

ویع دعای دیگه اینکه تروخدا برام دعا کنید اون رشته و دانشگاهی که مد نظرمه دوسش دارم قبول بشم همونی که خودم میخام همونی که قلبم باهاشه

۱۲ سال  مدرسه درس خوندم ۵ سال پشت موندم 

الانم بااین شرایط نیاز ب تمرکز دارم ۳ ماه دیگه کنکوره 

من باید خودمو جمع و جور کنم برسونم 

دعا کنید از نطر روحی حالم اوکی بشه 

شرایط به نفع من پیش بره 

من قبول بشم 

یه خوشحالی از ته ته ته ته ته دل بکنم 

جبران بشه

بشوره ببره همه این جریانارو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها ترو خدا ترو به جون عزیزتون دعاکتید برام از ته دل دعا کنید برای امضام برای اینکه اگه عشقم خیانت میکنه اگه با دختری دیگست اگه داره گولم میزنه به زودیه زود دستش خیلی واضح و روشن رو بشه و بفهمم🥺😭♥️

امیدوارم ب زودی خبرای خوش بشنوین . لطفا برای بارداری من و اینکه خدا ی بچه سالم و اهل صالح بهم بده دعا کنین همینطور برای همه منتظراش ک دامنشون سبز شه🙏🏻😭

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

خدایا معجزه کن تافردا اجاره خونم پرذاخت کنم وگرنه باید تااخرماه تخلیه کنم😔

همسرم کاش دوباره بودی کاش دوباره نفس میکشیدی کاش بزرگ شدن سه تا پسرت را میدیدی زندگی بی تو خیلی سخت میگذره اللهم صلعلی محمد و آل محمد💔