2777
2789

عشق اول یا عشق بچگی ی رویاس ک هیچ وخ بهش نمیرسی اما همیشه ت ذهنته

من هنوزم بهش فک مکنم

بعضی موقع شبا قبل خواب بعضی موقع روزا وقت درس و کار

خیلی غم انگیزه

تجربشو داشتین؟

اونی ک عاشقشیم نمیرسیم یه بی عاطفه نصیبمون میشه که هدفش فقط رابطه است⁦☹️⁩

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی ک عاشقشیم نمیرسیم یه بی عاطفه نصیبمون میشه که هدفش فقط رابطه است⁦☹️⁩

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

شکر خدا عشق بچگی نداشتم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12247835&slug=هنوز-بعد-از-گذشت-نزدیک-به-۱۲-سال-بهش-فکر-میکنم&postId=314134118

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

ولی من خیلی خوشحالم ...

چون به مراتب هر چی میگذره ،با آدمهایی بهتر از اون که تو اون دوران خوشم میومد ازش آشنا شدم و میشم 😶

و خوب آدمهای الان زندگیم درست و حسابی تر از اون بودن ...

هر چی مقطعی میام بالا بهترم میشن ،عشق الانم بهتر از همه شون ،عشق نوجوانیم بهتر از بچگیم ...

این حالتت برا این هست که از اون فرد تو ذهنت بت ساختی و باید این بت شکسته بشه ...