2777
2789

انقد به شوهرم اصرار کردم و عجله که یه پراید قراضه نسیبم شد اونم شوهرم ۲۰ میلیون تا حالا خرجش کرده. ، یه هفته خودش نبود ماشین هم دست من ، تو دست اندازا دنده کم نمیکردم با همون ۲ میرفتم شوهرم میگه بسکه دنده مرده رفتی ریدی تو ماشین ، درست میشه بچها؟ چقد خرجش میشه ؟ ☹️😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنده مرده یعنی با سرعت کم مثلا دنده ۳باشی در حالی که دو کافی بود

درست میشه ماشین همینه دیگه باید بزنی داغون کنی تا راه بیفتی فدا سرت😁

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

جدی خراب میشه ماشین ؟منم کم نمیکنم. با مربی هم میرفتم کم نمیکردم چیزی نمیگفت! 

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
دنده مرده یعنی با سرعت کم مثلا دنده ۳باشی در حالی که دو کافی بود درست میشه ماشین همینه دیگه باید بز ...

اگه در حد ایست کامل سرعت کم کرده همون ۲ ام وقتی گاز بدی ترتر میکنه ماشبن

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
اگه در حد ایست کامل سرعت کم کرده همون ۲ ام وقتی گاز بدی ترتر میکنه ماشبن

اونو مثال گفتم عزیز بله این هم دنده مرده اس

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
دنده مرده یعنی با سرعت کم مثلا دنده ۳باشی در حالی که دو کافی بود درست میشه ماشین همینه دیگه باید بز ...

اخه شوهرم همینجوریش میگه تقصیر توئه ماشین قراضه خریدم ، دیگه این همه هم خرجش میکنیم میگه هیچکس ام اینو نمیخره، خرابشم که کردم دیگه بدتر ، تازه ۲۰ میلیونم لاستیک و زیربند و اینا میخواد

جدی خراب میشه ماشین ؟منم کم نمیکنم. با مربی هم میرفتم کم نمیکردم چیزی نمیگفت! 

بستگی به ماشین داره دیگه منم با پژوی شوهرم کم نمیکردیم ولی اینو باید دنده یک میکردم که نکردم