2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین اختلال روانی::

122 بازدید | 9 پست

اول میتونین تاپیک قبلیمو ببینین

خواهش میکنم بخونین متنمو

خیلی حالم بده 

دیگه از خودم و از همه چیز نا امید شدم فقط فکر کردم شاید شما بیشتر تجربه داشته باشین هیچکس‌ نمیفهمه من چی میگم

باید بگم که من دو ماه پیش مریض شدم و خب بیماری عادی!

گلودرد و سرما خوردگی و همه ی چیزایی که همه تجربه میکنن

رفتم دکتر اونم دو سه بار تا خوب شم

دکترا خیلی بهم دارو دادن و منم خوب شدم ولی بعد از یه مدتی توی مغز و ذهنم احساس خلا کردم احساس پوچی توی یه تاریکی ای حبس شده بودم 

الانم که بازم چند روز پیش مریض شدم خوب شدم اما الان احساس میکنم خودم نیستم انگار توهم میزنم فک میکنم از وقتی که مریض شدم از زندگیم فاصله گرفتم دیگه خودمو یادم نمیاد زندگی قبلیمو یادم نمیاد احساس میکنم توی جایی گیر کردم همه هم فکر میکنن روانی شدم:)

تروخدا اگه تجربه ی مشابهی هم دیدین بهم بگین

من اصلا آدم افسرده ای نبودم

خیلی خیلی شاد و سرحال بودم اما دیگه هیچی یادم نمیاد اینکه قبلا چه احساسی داشتم و علاوه بر این فکر میکنم دیگه نمیتونم بهشون برگردم و تمام زندگیم مختل شده هیچ کاری نمیتونم بکنم نمیخوام ناراحتی پدر و مادرمو ببینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه راجع به مه مغزی سرچ کن

خودم حدس زدم چنین چیزیه ولی نمیتونم برطرفش کنم وقتی به گذشتم فکر میکنم با اینکه خوب بودن صحنه های بدی میاد جلو چشمم حتی نمیتونم توصیفش کنم

خودم حدس زدم چنین چیزیه ولی نمیتونم برطرفش کنم وقتی به گذشتم فکر میکنم با اینکه خوب بودن صحنه های بد ...

دوره کرونا خیلیا درگیرش شدن دکترا کلی راهکار دادن واسش.هشتگش رو تو اینستا سرچ کن یک سری ویتامین و مواد غذایی کمک میکنه 

درکل اصلا نگران نباش شما تنها اینجوری نشدی کم کم به حالت قبل برمیگردی

عزیزم من خودم از دوسال پیش کلا دو بار هربار از اواسط زمستون تا خرداد تیر، افسردگی شدیدو تجربه میکنم مادربگرید ینی و دقیقا مث تو فک میکنم دیگه نمیتونم برگردم و بگم بخندم و... ولی هربار خودبخود خوب شدم اواسط هر دو زمستونی ک میگم، از یه رابطه سمی دراومدم و بعد کات خودمو پیدا کردم. منم خیلی احساس پوچی و زوال میکردم خیلی... از خودم بدم میومد حتی به خودکشیم فک کردم باورت میشه؟ من فک میکنم از مشاور روانشناس کمک بگیر حتما و سعی کن با دوستات بیشتر بگردی، با خانوادت بیشتر باشی، تفریحاتو بیشتر کنی و ورزش کنی و اگه میتونی شروع کن کار کن خیلی جوابه😊🌱

Never let'em to steal your dreams & take your madness👿👑/خسته نشو چون هیچ کس نمیدونه خدا برات صفحه بعدی چی نوشته❤️/ترکیبی از جودی آبوت و هارلی کویین،ENFPوفراتر از آن😅،خون داغ-شوخ-احساساتی-رفیق باز-ماجراجو-اهل گشت و گذار-دست و دل باز،دارای مرض شیرین ADHD،پیشی ملوس ولی گرگ وحشی،شیفته متافیزیک-فلسفه-عرفان-فانتزی و علمی تخیلی،درجستجوی ابدی خدا🌱🍃
عزیزم من خودم از دوسال پیش کلا دو بار هربار از اواسط زمستون تا خرداد تیر، افسردگی شدیدو تجربه میکنم ...

عزیز من اولا ممنونم وقتتو گذاشتی بعد اینکه میگم اصلا افسردگی ندارم من خیلی آدم شادیم حتی الان میتونم دو ساعت بهتون پند و اندرز انگیزشی بدم ولی این یه مشکل ذهنیه و ربطی به این چیزا نداره

عزیز من اولا ممنونم وقتتو گذاشتی بعد اینکه میگم اصلا افسردگی ندارم من خیلی آدم شادیم حتی الان میتونم ...

خواهش میکنم. اهوم ولی خب کلا میشه گفت خوبخود خوب شدم و احتمالا توعم خودبخود خوب شی🙇🙆 به هرحال با یه روانشناس خوب حرف بزنی بد نمیشه؛ درهرصورت روانت سلامت😁🤗

Never let'em to steal your dreams & take your madness👿👑/خسته نشو چون هیچ کس نمیدونه خدا برات صفحه بعدی چی نوشته❤️/ترکیبی از جودی آبوت و هارلی کویین،ENFPوفراتر از آن😅،خون داغ-شوخ-احساساتی-رفیق باز-ماجراجو-اهل گشت و گذار-دست و دل باز،دارای مرض شیرین ADHD،پیشی ملوس ولی گرگ وحشی،شیفته متافیزیک-فلسفه-عرفان-فانتزی و علمی تخیلی،درجستجوی ابدی خدا🌱🍃