2777
2789
عنوان

درمان تنبلی تخمدان

123 بازدید | 4 پست

بچه ها سلام من 19 سالمه پدربزرگم فوت شد پنج ماه پیش بعد از اون دیگه چهار ماه پریود نشدم دردهای شدید داستم علائم پریودی داشتم ولی پریود نمیشدم موهای زائد یکی زیر چونم و خیلی زیاد دور سینم و شکم هم همینطور ریزش مو شدید داشتم ک هرکسی منو دید میگفت چرا موهات کم پشت شده خلاصه بعد از 4 ماه رفتم دکتر و سونو و ازمایش هورمونی گرفتن و معلوم کیست های ریز و تنبلی تخمدان خفیف داشتم آزمایش هورمونی تیروئید کم کار خفیف داشتم و با فقر اهن دکتر بهم گفت پیاده روی کن و هیچ نگرانی نیست دارو نوشت برام قرص فولیک اسید و مدروفم و اهن و گفت نگران نباش درمان میشی من بگم که خیلی حالت افسردگی داشتم ناراحتم کسلی و بی حالی داشتم استرس و اظطراب شدید الان که دارو هامو مصرف میکنم پریود شدم ولی خونم کمه درد زیادیم داشتم که تا بحال نداشتم الان خیلی استرس دارم تنبلی تخمدانم رفع نشه وزنم هم ایده اله 60 کیلو و دکتر گفت میزانه نزار چاق تر بشی شما بگید چیکار کنم استرس دارم چون 19 سالمه برای ایندم نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرما بگین

من خودم مشکل شما را داشتم خیلی دکتر رفتم تا تهران یک دکتری طب سنتی را بهم پیشنهاد داد و رفتم و خدا را شکر چندین ساله سالم شدم.

شما فقط ی مدت  هر روز پونه دم کن بخور. فقط روزای پریود نخور که خونریزیت را شدید میکنه.

تخمدان و همه چی ات را عالی میکنه و استرس را هم کم کن

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....