2777
2789
عنوان

چرا خواهر شوهرم اینجوریه🥺

624 بازدید | 5 پست

ببخشید هیشکی تایپک نمیومد،مجبور شدم این بگم

خانما بیاین تایپیک قبلم🥺کمک

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•1404/4/24•شروع مـَن و تـو🧚🏻‍♀️💕✨                                                                                             •1401/8/6•پایان تاریکی های زندگیم🌈🧡

خواهر شوهرت رو تگ کن بیاد😁

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

خواهر شوهرت رو تگ کن بیاد😁

🥺کمک کنین عاقاا هیشکی هیچی نمیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•1404/4/24•شروع مـَن و تـو🧚🏻‍♀️💕✨                                                                                             •1401/8/6•پایان تاریکی های زندگیم🌈🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺کمک کنین عاقاا هیشکی هیچی نمیگه

اینجا میگی تاپیک قبلی میریم تاپیک قبلی میگی بیاید تاپیک قبلی 😠

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

اینجا میگی تاپیک قبلی میریم تاپیک قبلی میگی بیاید تاپیک قبلی 😠

خب هیشکی نمیاد🥺ی متن بگین طولانی هرجا باشه فرق نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40