2777
2789
عنوان

مشکل گشا شب پنجشنبه

116 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من مشکل گشا می برم دم منزل 15 یا یازده ها بعد داخل کیسه های پارچه ای سه قاشق نقل و کشمش و نخود سه تا شکلات می ذارم

همه بسته ها داخل ظرف بزرگ می گیرم جاوشون

پیش اومده دم یه خونه می رم ، صاحب خونه می گه، می تونم چندتا بردارم واسه خواهرم واسه 2تا همسایمون  کلا می بینی دم یه خونه رفتم 5تا برداشت و برگشتم خونه

به نظرتون زشت نیست دونه دونه بسته دستم بگیرم بدم بهشون

فروشگاه آنلاین عطر و ادکلن ویولت لیدی، محصولات اورجینال با نازلترین قیمت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله آروزوت برآورده شه و طعم اجابت دعا رو بچشی به حق صلوات فاطمی«اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدّيقَةِ فاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبيبَةِ حَبيبِكَ وَنَبِيِّكَ وَاُمِّ اَحِبّآئِكَ وَاَصْفِيآئِكَ الَّتِى انْتَجَبْتَها وَفَضَّلْتَها وَاخْتَرْتَها عَلى نِسآءِ الْعالَمينَ، اَللّهُمَّ كُنِ الطّالِبَ لَها مِمَّنْ ظَلَمَها وَاسْتَخَفَّ بِحَقِّها وَكُنِ الثّائِرَ اَللّهُمَّ بِدَمِ اَوْلادِها، اَللّهُمَّ وَكَما جَعَلْتَها اُمَّ اَئِمَّةِ الْهُدى وَحَليلَةَ صاحِبِ اللِّوآءِ وَالْكَريمَةَ عِنْدَ الْمَلاَءِ الاَْعْلى فَصَلِّ عَلَيْها وَعَلى اُمِّها صَلاةً تُكْرِمُ بِها وَجْهَ اَبيها مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ وَتُقِرُّ بِها اَعْيُنَ ذُرِّيَّتِها وَاَبْلِغْهُمْ عَنّى فى هذِهِ السّاعَةِ اَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَالسَّلامِ»

نه دیگه مهم تعدادی که خودتون نیت کردین 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

انشالله آروزوت برآورده شه و طعم اجابت دعا رو بچشی به حق صلوات فاطمی«اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدّيق ...

ممنونم عزیزم 💖 انشاالله

منم با لبخند می گم عیبی نداره ولی نیتم آینه دم چندتا خونه بدم

درسته ولی همین لحظه که خوشحال میشن خودش استجابت دعا داره

منم تا نذری میدم کیف میکنم چندتا برمیدارن 

بالاخره شاید واقعا به خواهری کسی میدن 

بعدم همین لحظه که خوشحال میشن چندتا برداشتن خدا هم بیشتر نذرتو قبول میکنه مطمئن باش

اصلا نگران این مورد نباش🙏🏻❤️

نه دیگه مهم تعدادی که خودتون نیت کردین 

اره آخی عکس شهید ابراهیم گذاشتین روی پروفایل

قضیه مشکل گشا برمیگرده به توسل که شهید ابراهیم هادی و حضرت زهرا داشتم تو خواب دیدم مشکل گشا پخش می کنم و گفتم لابد اینجوری مشکلم حل میشه و یه راهنمایی از طرف شهید بوده

درسته ولی همین لحظه که خوشحال میشن خودش استجابت دعا داره منم تا نذری میدم کیف میکنم چندتا برمیدارن& ...

ممنونم عزیزم انشاالله حاجت بگیرم همیشه مشکل گشا می دم