2777
2789
عنوان

یه چیزی دیدم پشمام ریخته+عکس.. حتما بیایید ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا  هر تبلیغی می بنید فکر کردین  واقعی باشه  اسمش تبلیغ  تبلیییغ

نه به خدا اگه تبلیغ کنم خدا بزنه به کمرم خب میخواستم بدونم راسته یا دروغ 

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰
عجیب بود نبود؟تبلیغ بود نبود؟؟!!

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰

به هیچ وجه اینکارا رو نکنید اعتماد به نفس بچه هم خراب نکنید در ضمن بزرگتر بشه چند درجه پوستش روشن میشه 

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 

بابا تو رو که نمی گم 

ا

این کرمی که میگی رو 

و هر تبلیغی که میبینی 

ممکن در حد ۱۰ در صد روی پوست تاثیر گذار باشه 

و ممکن دروغ باشه 

واقعیه مگه داریم مگه میشه حالا قیمتوچنددهست؟

نمیدونم واقعی بود یا نه منم دیدم که اومدم بپرسم من چه تبلیغی کردم چه نفعی برای من داره فقط به خاطر دل خواهرزاده ام خواستم ببینم راسته براش بگیرم 

به هیچ وجه اینکارا رو نکنید اعتماد به نفس بچه هم خراب نکنید در ضمن بزرگتر بشه چند درجه پوستش روشن می ...

همیشه میگه مامانم سفیده من سبزه ام خب قیافه اش به خواهرم رفته پستش سبزه شده به باباش رفته حالا قدرت خدا پسراش سفیدن خواهرم دخترش سبزه اینم چقدر غصه میخوره گفتم خاله خیلی هم خوبه سبزه ها خوشگلترن مگه گوش میده