2777
2789

اگه چشمای قشنگو باز کنی‌میبینی نوشتم‌ دنبه و سنگدون مگه اینکه سواد نداشته باشی و اینارو سگ و گربه خونده باشی.من به زن بودن و غذا پختنم افتخار میکنم همینه غذای گرم‌و لذید میزارم جلوی بچه هام بزرگترین افتخاره واسم.شما جدا از بی عرضگی و بی سلیقگی از خوددرگیری هم رنج میبری حتما با یه مشاور صحبت کن.

اگه کسی ام بره جای ارزون  شما که عددی نیستی بزرگتر از شماام‌نمیتونی اینو به روش بیاری.

من از صبح. تا شب تو آشپزخونه ام چون خانوادم واسم‌مهم هستن اگه شما این کار به نظرت مسخره میاد و وسیله ی تمسخر مردمه واست واقعا واست متاسفم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم با کی هستی ولیییییی از صب تا شب تو اشپزخونه بودن افتخار نداره چون تایم نداری برای خودت... 

و افتخار در این چیزا نیس ولی اینکه شما ازش لذت میبری هم بد نیس 

همه چیو قاطی نکنین

اخ جون دعوا

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

هردوعزیز اشتباه فکر مینمایید

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

اخ جون دعوا

🤣🤣🤣🤣🤣

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

نمیدونم با کی هستی ولیییییی از صب تا شب تو اشپزخونه بودن افتخار نداره چون تایم نداری برای خودت...&nb ...

من یه خودم‌میرسم.باشگاه میرم استخر میرم‌تفریح میرم درس میخونم با وجود دوتا بچه ی محصل هم به خودم‌میرسم هم به زندگیم و بجه هام.

ایشون میگه بمون‌تو همون آشپزخونه از صبح تا شب.بنظر شما کار من چیز بدیه که وسیله ای بسه واسه تحقیر