2777
2789
عنوان

خواستگارم قد کوتاهه😞

1193 بازدید | 32 پست

بچه‌ها من به طور کلی خواستگارام به لحاظ قدی اوکی بودن ولی یه خانمی هست تو مسجد محل تو کار معرفیه یه بار منو دید و شماره گرفت ازم

چندین مورد بهم معرفی کرد به جز یه مورد همهههه شون قد کوتاه بودن! انگار فقط قد کوتاها رو میاره برای من شاید چون کهنه فکره، فکرمیکنه سنم بالاست راضی میشم! من سی سالمه البته...یه جوری شد مامانم زنگ زد بهش گفت دیگه کسیو معرفی نکن حالا بعد۶،۷ ماه دوباره زنگ زده یکیو معرفی کرده خونه و ماشین داره کارشم اونطور که میگه بد نیست ولی اینم قد کوتاهه🤦‍♀️

قدش۱۶۷هست من خودم قدم۱۶۵ هستش ولی واقعا همه وقتی قدمو میگم تعجب میکنن چون بلندتر دیده میشم از طرفی سنم داره میره بالا و عرضه آشنایی و... رو هم ندارم از طرفی مرد قد کوتاه برام جذاب نیست چه خاکی بریزم سرم تو این زندگی آخههههه به نظرتون اشتباه میکنم؟ قد تاثیری نداره واقعا؟ پسره رو هنوز ندیدم فقط عکسشو دیدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا شما چقد توقعت بالاس.. حالا اون بنده خدا در حقت لطف میکنه معرفی میکنه دیگه شمام خودتو نگیر.. مهم با خانواده. با اصالت با اخلاق باشن.. سنت کم نیست. ولی دیگه راضی باش به رضای خدا. اگر میدونی برات مجسمه مرد قد بلند بسازن.. خوب اوناهم ادمن دیگه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

تا ندیدیش قضاوت نکن

برو ببینش شاید برات جذاب بود

ایرانم کشوری هستش که کلا قد متوسط یا کوتاهن

با یه کوتاه قد خوش اخلاق میشه زندگی کرد

ولی با یک قد بلند بد خلاق دو روز هم سر نمیکنی

درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید
من خودم ۱۶۰ شاید قبول میکردم اگه جای شما بودم

خب شما با این اقا هشت سانت اختلاف قدی دارید

ولی من نه...واقعا مردای ریزه میزه و ظریف جذاب نیستن برام

از طرفی میگم ببینمش شاید شخصیتش جذاب بود ولی میدونم نمیتونم😞