2777
2789
عنوان

هر چی آرزوی خوبه مال تو...

47 بازدید | 7 پست

بچه ها شنیدم دعای دیگران در حق بقیه گیراست بیایین واسه هم دعا کنیم امیدوارم ب همه ی آرزوهای قشنگتون برسین منم دعا کنین مامان بشم و سالم بغلش کنم ایندفعه 🤍

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍

من برات صلوات فرستادم عزیزم

شما هم دعا کن ، هرچه زودتر یه همدم و عشق مناسب رو خدا نصیبم کنه الهی آمین

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

میشه برای سلامتی و خوشبختی خانواده ام یه صلوات بفرستی✨اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

ایشالله عزیزم برای منم دعا کن تمام زندگیم عشقم بیاد پیشم دلتنگشم دارم دق میکنم😭❤🙏🏻

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی،دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی،به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی،اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاجت روا بشی به حق صلوات فاطمی«اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدّيقَةِ فاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبيبَةِ حَبيبِكَ وَنَبِيِّكَ وَاُمِّ اَحِبّآئِكَ وَاَصْفِيآئِكَ الَّتِى انْتَجَبْتَها وَفَضَّلْتَها وَاخْتَرْتَها عَلى نِسآءِ الْعالَمينَ، اَللّهُمَّ كُنِ الطّالِبَ لَها مِمَّنْ ظَلَمَها وَاسْتَخَفَّ بِحَقِّها وَكُنِ الثّائِرَ اَللّهُمَّ بِدَمِ اَوْلادِها، اَللّهُمَّ وَكَما جَعَلْتَها اُمَّ اَئِمَّةِ الْهُدى وَحَليلَةَ صاحِبِ اللِّوآءِ وَالْكَريمَةَ عِنْدَ الْمَلاَءِ الاَْعْلى فَصَلِّ عَلَيْها وَعَلى اُمِّها صَلوةً تُكْرِمُ بِها وَجْهَ اَبيها مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ وَتُقِرُّ بِها اَعْيُنَ ذُرِّيَّتِها وَاَبْلِغْهُمْ عَنّى فى هذِهِ السّاعَةِ اَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَالسَّلامِ»

من برات صلوات فرستادم عزیزم شما هم دعا کن ، هرچه زودتر یه همدم و عشق مناسب رو خدا نصیبم کنه الهی ...

ممنون عزیزم ،انشالله بحق این شب حاجت روا شی

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍
ایشالله عزیزم برای منم دعا کن تمام زندگیم عشقم بیاد پیشم دلتنگشم دارم دق میکنم😭❤🙏🏻

انشاالله عزیزم صلوات فرستادم واست