2777
2789
عنوان

شب آرزوها🤍🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 30 پست
اللهم صل علی محمد و آل محمد  امیدوارم یه معجزه ببینی هفته دیگه

یک دنیا تشکر 🌸✨️

ان شاءالله 🥺

........‌......

سلام...

نفر بعدی ....🌸

امشب برات دعا میکنم به لطف خدای مهربان ، 

همیشه شاد و سلامت و موفق و خوشبخت باشید و بزودی خبر خوب بشنوید 😊✨️

ثوابش هدیه به شما و خانوادتون ....

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  🌸

🌸                    🌸                     

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

🌸

🌸                                             

🌸                          🌸

🌸                       🌸                                          

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

به نیت حاجت دلت ودوستان شرکت کننده در تاپیک 

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

🍃🌸اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ🌸🍃

🍃🌸مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ🌸🍃

🍃🌸مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ یَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ🌸🍃

🍃🌸لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللّهِ🌸🍃

🍃🌸فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَىَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ🌸🍃

🍃🌸اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ🌸🍃

🍃🌸أَوْلِیَآؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ🌸🍃

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله هرچی از خدا میخواین بهتون بده

ان شاءالله ظهور امام زمان ان شاءالله رفع ودفع تمام مشکلات ان شاءالله تمام بچههای دنیا در ارامش باشن و همه پدر و مادرها شاهد عاقبت بخیری جگرگوشه هاشون ان شاءالله همه مریضامون شفا پیدا کنن سلامت باشن حال همه خوب باشه زندانیهای بی گناه نجات پیدا کنن واموات هممون در ارامش باشن وان شاءالله تمام پسرها و دخترهای دم بخت ازدواج خوب کنن و به کسی که دوستدارن برسن

ان شاءالله حاجت روا بشید خییییلی زود و ان شاءالله همه مستاجرا خونه دار بشن همه قرض دارا قرضشون ادا بشه همههههههه به حاجتای ریز و درشتشون برسن صلوات بفرستید به نیت همشون لطفا

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من🌼💛

خوشبختی و عاقبت بخیری  برای نفر بعدی

التماس دعا از همگی❤

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

من واسه همتون آرزوی سلامتی عاقبت بخیر دارم

اونایی منتظر بچه هستن دامنشون سبز بشه

اونایی دنبال همسر مناسب هستن سفید بخت بشن

جیب هاتون پر از روزی حلال

دالتون در از حال خوش

اما به خدا میگم ازت دلگیرم من همیشه واسه همه خوب خواستم اما همیشه از قافله عقب موندم.دعا کنید امتحان مهمی دادم امید به قبولی ندارم.

واست آرزو سلامتی و عاقبت بخری داری عزیزم

ممنون خواهر جان 🥺🌸

.................

سلام...

نفر بعدی ....🌸

امشب برات دعا میکنم به لطف خدای مهربان ، 

همیشه شاد و سلامت و موفق و خوشبخت باشید و بزودی خبر خوب بشنوید 😊✨️

ثوابش هدیه به شما و خانوادتون ....

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  🌸

🌸                    🌸                     

🌸

🌸                                             

🌸                          🌸

🌸                       🌸                                          

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)