2777
2789
عنوان

دوست پسر بد دل و شکاکک

885 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها این پیام دوستمه براتون کپی میکنم

"امروز یهویی شد با رفیقم رفتیم بیرون برای خرید بعد وقت نشد بهش خبر بدم هم‌اینکه صبح اصلا پیاممو سین نکرده بود بعدم دیدم زنگ میزنه جواب دادم گفت کجایی فلان منم گفتم یهو دیدم اونور خیابون ماشینش هست بعد میگفت چرا خبر نمیدی اصلا این وقت روز کجا بازه که به بهانه خرید میای چرا وسط خیابون میخندی و فلان از کجا خرید کردید چی خریدید دوستت کیه و اینا  منم کامل بهش توضیح دادم ولی بهم بی محلی میکنه چند بارم بهش گفته بود با کس دیگه ای چت میکنی که از صفحه چت میری بیرون"

منکه بهش چیز خاصی نگفتم ولی دوست پسرش شکاک هست و اصلا دوست ندارم دوستم ناراحت باشع نظر شما چیه؟ بهش بگم جدا بشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالشونه

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

بگو جدا بشع بد. دل باشه هیچوقت درستم نمیشه هم حال خودش هم طرفشو خراب میکنه  

بهش بگو نمیتونی باهاش تموم کن دخالت کنی شاید اونو انتخاب کرد تو حرفتو بزن اما بگو هرجور خودت صلاح خودتو میدونی

بهش گوشزد کن که شکاکه یه وقت ناراحتت نکنه بعدا..

تصمیم رو بزار خودش بگیره

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

واقعا راجع به رفتو آمدتون به دوست پسراتون توضیح میدین؟! به دوستت نگو جدا بشه ولی بهش بگو این مقدار از شک عادی نیست و در آینده خیلی اذیتش میکنه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

عزیز دلم منم این شرایط رو دارم با این تفاوت ک دوست پسر من یه مقدار عصبیه ولی من سعی میکنم رفتار هایی داشته باشم ک ناراحتش نکنه و خلاصه تا میتونم همه چیز رو رعایت کنم اما اگه دوستت نمیتونه با این شرایط بسازه باید کات کنه چون داشتن رابطه با اینجور ادما اعصاب میخواد و البته صبر عیوب

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم