♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن
تجربه من بعد از ۷ سال زندگی مشترک: هیچ موقع نزار فکر کنه منتظرشی و وابسته اونی،همیشه اون باید ارزوش باشه که با تو باشه
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
من تو دوستی حرص میخوردم ولی کمکم عادت کردم یا بنظرم اومد چیز عجیبی نیست حالا دو ساعت بیشتر بخوابه نیم ساعت بیشتر خونه بمونه...شوهر منم از زمان دوستی مداااااام تو صافکاری نقاشیه تا همین الان،از این موارد مثل امروز شما هم خیلی زیاد داشتیم
دوست داره ولی خانوادشم نمیتونه ول کنه خیلی فکشون گرمه ب هم برسن چارساعت حرف میزنن وگرنه ساعت ۲ تا الان چه کاری داشته خونه ک ن باشگا رفته تازه الانم خرابی موتور یادش اومده