2777
2789
عنوان

حق دارم از شوهرم عصبی باشم یا ن؟

423 بازدید | 17 پست

ساعت ۲ از سر کار اومده من خانوادم نیستن شهرستانن برا ختم و این چیزا تنهام 

رفته خونشون گف ناهار بخورم میرم باشگاه میام پیشت الان شیشه باشگاه ک نرفته هیچ بهش زنگ زدم میگ الان اومدم دو در موتور ی ایرادی داره درستش کنم اونم یساهت حالا طول میکشه 

بعد هنوز نیومدهههه 

میدونم باز نشسته گرم تعریف با داداشا و خانواده تو خونه کلا منو یادش رفته هی جلو خودمو نگه داشتم چیزی نگم دارم میترکمممم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نود درصدشون همینن

بیخیال و اعصاب خورد کن

پاشو برای خودت بدو بیرون کافیشاپی چیزی تنهایی

انگار نه انگار چیزی شده و ناراحتی

اینا هرچی بیشتر معطل زن بمونن بیشتر قدر میدونن

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

یعنی میگی دوست نداره بیاد پیشت؟

مگه میشه

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

چندوقت عقدی

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

تو عقدیم اخه خونه بابام اینام 

اصلا دیگه به روی خودت نیار

اگرم خواست بیاد پیشت بگو من نیستم بیرون کار داشتم

رفتی خونه هم بگو خستم میخوام بخوابم 

تجربه من بعد از ۷ سال زندگی مشترک: هیچ موقع نزار فکر کنه منتظرشی و وابسته اونی،همیشه اون باید ارزوش باشه که با تو باشه

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

من تو دوستی حرص میخوردم ولی کم‌کم عادت کردم یا بنظرم اومد چیز عجیبی نیست حالا دو ساعت بیشتر بخوابه نیم ساعت بیشتر خونه بمونه...شوهر منم از زمان دوستی مداااااام تو صافکاری نقاشیه تا همین الان،از این موارد مثل امروز شما هم خیلی زیاد داشتیم

یعنی میگی دوست نداره بیاد پیشت؟ مگه میشه

دوست داره ولی خانوادشم نمیتونه ول کنه خیلی فکشون گرمه ب هم برسن چارساعت حرف میزنن وگرنه ساعت ۲ تا الان چه کاری داشته خونه ک ن باشگا رفته تازه الانم خرابی موتور یادش اومده