maman_ferferi مدیر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 عنوان بارداری_بی بی چک_مامانای باردار | مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 188 پست سلام خانما ۲ روز از موعودم گذشته از ۲۷ سیکلم ترشح ابکی و کشدار دارم دیروز بی بی زدم منفی شد همچنان ترشح دارم جوری که فکر میکنم پری شدم ولی ترشح بی بو و بی رنگه هر از گاهی درد خفیف پری میگیره و ول میکنه سینه هامم سنگین شده بنظرتون احتمال بارداری هست؟ •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 1402/10/28 | 16:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maman_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 سلام عزیزم انشالله خیره بتام رفته بالا از ۳۸۰ شده ۱۳۴۰ ولی ماما گفت سونو واژینال بده جهت اطمینان&nbs ... 😍ااا خوبه که مبارک دختر الان دیگه مطمئن شدیم نی نی داری البته همون موقعه هم مطمئن بودیم الان واسه سونو زود نیست بنظرت واسه جهت اطمینانه که نی نی و ببینه میخوای انجام بده خیال خودتم راحت بشه انشالله که همه چی به روال عادی خودش پیش بره •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
maman_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 سلام عزیزم انشالله خیره بتام رفته بالا از ۳۸۰ شده ۱۳۴۰ ولی ماما گفت سونو واژینال بده جهت اطمینان&nbs ... شرمنده یه سوال ذهنم و درگیر کرده اگه دوست داشتین جواب بدین اگرم نه که هیچ شما تا چند سیکلتون تو اقدام بودین؟ •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
ameeeee عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 2307 🥺عزیزم بسلامتی گلم اینکه هنوز پری نیومد و بی بی هم منفی بوده یکم کلافمم کرده منم علامت بارداریم همین بود بعد یه هفته هاله افتاد بی بی چک لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش
طنابببب عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 7046 بارداری گلم؟ببخشید ترشح چطوری میشه تو بارداری شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
maman_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 منم علامت بارداریم همین بود بعد یه هفته هاله افتاد بی بی چک بسلامتی عزیزدلم مبارک باشهباردارین یا نی نی به دنیا اومد؟اخه من بعد از ۵ روز تاخیر بی بی زدم منفی شد 🥺خودم که دیگه ناامید شدم میگم احتمالا هورمونام ریخته بهم •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
maman_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 بارداری گلم؟ ببخشید ترشح چطوری میشه تو بارداری والا خواهر جان ۸ روز عقب انداختم روز ۵ تاخیر بی بی چک زدم منفی شد بعید میدونم باردار باشم ولی توی دوران بارداری ترشح نسبت به قبل بیشتر میشه •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
طنابببب عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 7046 والا خواهر جان ۸ روز عقب انداختم روز ۵ تاخیر بی بی چک زدم منفی شد بعید میدونم باردار ب ... منم دی ماه پریود نشدم اقدام نکردم ولی میگم کاره دیگه شاید باردار باشم نمیدونم والا شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
maman_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 منم دی ماه پریود نشدم اقدام نکردم ولی میگم کاره دیگه شاید باردار باشم نمیدونم والا 😂😂دی ماه هیچکی پریود نشده حالا من تو اقدام بودم اینکه پری نشدم و بی بی هم منفی بود بیشتر 😑اذیتم میکنه •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
طنابببب عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 7046 😂😂دی ماه هیچکی پریود نشده حالا من تو اقدام بودم اینکه پری نشدم و بی بی هم منفی بود بیشتر 😑 ... 🤣🤣 شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
طنابببب عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 7046 😂😂دی ماه هیچکی پریود نشده حالا من تو اقدام بودم اینکه پری نشدم و بی بی هم منفی بود بیشتر 😑 ... انشاالله بارداری البته من کیستpcoدارم پریود هام ۳۵رپز هست اما الان ۴۱روز شده همش اینجا از حس ششم ها میپرسم میگن بارداری نمیدونم والا🤣 شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
maman_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 انشاالله بارداری البته من کیستpcoدارم پریود هام ۳۵رپز هست اما الان ۴۱روز شده همش اینجا از حس ششم ها ... 🥺🤲انشاللهعزیزم خیلی طول کشیدها برین دکتر ازمایش میده اگه معلوم باشه تو ازمایش نشون میده •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
طنابببب عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 7046 🥺🤲انشالله عزیزم خیلی طول کشیدها برین دکتر ازمایش میده اگه معلوم باشه تو ازمایش نشون میده اره عقدم ولی دوست دارم باردار باشم😶🤣 شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
98iren عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 220 😍ااا خوبه که مبارک دختر الان دیگه مطمئن شدیم نی نی داری البته همون موقعه هم مطمئن بودیم الان ... ممنون عزیزم قسمت خودتوالا خودم دلم نیست انجام بدم بخصوص واژینالمیگه باید مطمئن بشیم ک خارج رحم نیست
98iren عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 220 شرمنده یه سوال ذهنم و درگیر کرده اگه دوست داشتین جواب بدین اگرم نه که هیچ شما تا چند سیکلتون ... والا من فقط ی شب ۱۲ سیکل نزدیکی داشتم ی بارم اخراش ک مطمئنم از تایمتخمک گذشته بود من ماه های قبل رفته بودم سونو روزای ۱۱ و ۱۲ سیکل تخمک گذاری داشتم
98iren عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 220 والا خواهر جان ۸ روز عقب انداختم روز ۵ تاخیر بی بی چک زدم منفی شد بعید میدونم باردار ب ... بخدا من روز ۶ هاله انداخت اونم بزور