2777
2789
عنوان

بارداری_بی بی چک_مامانای باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 188 پست
سلام عزیزم انشالله خیره بتام رفته بالا از ۳۸۰ شده ۱۳۴۰ ولی ماما گفت سونو واژینال بده جهت اطمینان&nbs ...

😍ااا خوبه که مبارک دختر الان دیگه مطمئن شدیم نی نی داری البته همون موقعه هم مطمئن بودیم 

الان واسه سونو زود نیست بنظرت 

واسه جهت اطمینانه که نی نی و ببینه 

میخوای انجام بده خیال خودتم راحت بشه 

انشالله که همه چی به روال عادی خودش پیش بره 

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
سلام عزیزم انشالله خیره بتام رفته بالا از ۳۸۰ شده ۱۳۴۰ ولی ماما گفت سونو واژینال بده جهت اطمینان&nbs ...

شرمنده یه سوال ذهنم و درگیر کرده اگه دوست داشتین جواب بدین اگرم نه که هیچ 

شما تا چند سیکلتون تو اقدام بودین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥺عزیزم بسلامتی گلم اینکه هنوز پری نیومد و بی بی هم منفی بوده یکم کلافمم کرده

منم علامت بارداریم همین بود بعد یه هفته هاله افتاد بی بی چک

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش 

بارداری گلم؟

ببخشید ترشح چطوری میشه تو بارداری

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
منم علامت بارداریم همین بود بعد یه هفته هاله افتاد بی بی چک

بسلامتی عزیزدلم مبارک باشه

باردارین یا نی نی به دنیا اومد؟

اخه من بعد از ۵ روز تاخیر بی بی زدم منفی شد 

🥺خودم که دیگه ناامید شدم میگم احتمالا هورمونام ریخته بهم

بارداری گلم؟ ببخشید ترشح چطوری میشه تو بارداری

والا خواهر جان ۸ روز عقب انداختم 

روز ۵ تاخیر بی بی چک زدم منفی شد 

بعید میدونم باردار باشم 

ولی توی دوران بارداری ترشح نسبت به قبل بیشتر میشه 

والا خواهر جان ۸ روز عقب انداختم  روز ۵ تاخیر بی بی چک زدم منفی شد  بعید میدونم باردار ب ...

منم دی ماه پریود نشدم اقدام نکردم ولی میگم کاره دیگه شاید باردار باشم نمی‌دونم والا

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
منم دی ماه پریود نشدم اقدام نکردم ولی میگم کاره دیگه شاید باردار باشم نمی‌دونم والا

😂😂دی ماه هیچکی پریود نشده 

حالا من تو اقدام بودم اینکه پری نشدم و بی بی هم منفی بود بیشتر 😑اذیتم میکنه 

😂😂دی ماه هیچکی پریود نشده  حالا من تو اقدام بودم اینکه پری نشدم و بی بی هم منفی بود بیشتر 😑 ...

🤣🤣

😂😂دی ماه هیچکی پریود نشده  حالا من تو اقدام بودم اینکه پری نشدم و بی بی هم منفی بود بیشتر 😑 ...

انشاالله بارداری البته من کیستpcoدارم پریود هام ۳۵رپز هست اما الان ۴۱روز شده همش اینجا از حس ششم ها میپرسم میگن بارداری نمی‌دونم والا🤣

انشاالله بارداری البته من کیستpcoدارم پریود هام ۳۵رپز هست اما الان ۴۱روز شده همش اینجا از حس ششم ها ...

🥺🤲انشالله

عزیزم خیلی طول کشیدها برین دکتر ازمایش میده اگه معلوم باشه تو ازمایش نشون میده

🥺🤲انشالله عزیزم خیلی طول کشیدها برین دکتر ازمایش میده اگه معلوم باشه تو ازمایش نشون میده

اره عقدم ولی دوست دارم باردار باشم😶🤣

😍ااا خوبه که مبارک دختر الان دیگه مطمئن شدیم نی نی داری البته همون موقعه هم مطمئن بودیم  الان ...

ممنون عزیزم قسمت خودت

والا خودم دلم نیست انجام بدم بخصوص واژینال

میگه باید مطمئن بشیم ک خارج رحم نیست

شرمنده یه سوال ذهنم و درگیر کرده اگه دوست داشتین جواب بدین اگرم نه که هیچ  شما تا چند سیکلتون ...

والا من فقط ی شب ۱۲ سیکل نزدیکی داشتم 

ی بارم اخراش ک مطمئنم از تایمتخمک گذشته بود 

من ماه های قبل رفته بودم سونو روزای ۱۱ و ۱۲ سیکل تخمک گذاری داشتم