maman_ferferi مدیر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 عنوان بارداری_بی بی چک_مامانای باردار | مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 188 پست سلام خانما ۲ روز از موعودم گذشته از ۲۷ سیکلم ترشح ابکی و کشدار دارم دیروز بی بی زدم منفی شد همچنان ترشح دارم جوری که فکر میکنم پری شدم ولی ترشح بی بو و بی رنگه هر از گاهی درد خفیف پری میگیره و ول میکنه سینه هامم سنگین شده بنظرتون احتمال بارداری هست؟ •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 1402/10/28 | 16:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
98iren عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 220 😬من به حساب تجربه بارداری قبلی میگم نیستم چون کلی علائم داشتم الان اصلا علائم ندارم&n ... انشاللهولی بارداری با بارداری فرق کرده
maman_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 انشالله ولی بارداری با بارداری فرق کرده اره اینم هست هرچی خواست خداست عزیزم توکل به خودش •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
98iren عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 220 انشالله که واسه شما مثبته عزیزم با خبر خوب بیای بتام پایین ۴۸۳ بعد ۹ روز
maman_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 بتام پایین ۴۸۳ بعد ۹ روز بتا ۴۸۳ بود😻 •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
maman_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 بتام پایین ۴۸۳ بعد ۹ روز عزیزمثبته که😻مبارک باشه خانمیببین اشکال نداره احتمالا لقاح دیر صورت گرفته اصلا استرس نگیریا استراحت کن دوروز بعد دوباره مجدد برو ازمایش بده ببین بتا رفته بالا یا نه •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
98iren عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 220 عزیزمثبته که 😻مبارک باشه خانمی ببین اشکال نداره احتمالا لقاح دیر صورت گرفته اصلا اس ... ممنون عزیزم ولی آزمایشگاه نگفت تکرار کن فردا ببرم پیش دکتر ببینم چی میگه
maman_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 بتام پایین ۴۸۳ بعد ۹ روز ببینم الام علائم خاصی نداری؟ترشح؟درد سینه؟علائم پریودی؟ •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
98iren عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 220 ببینم الام علائم خاصی نداری؟ ترشح؟ درد سینه؟ علائم پریودی؟ همشونو دارم
maman_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 ممنون عزیزم ولی آزمایشگاه نگفت تکرار کن فردا ببرم پیش دکتر ببینم چی میگه اره برو دکتر از اخرین پریودیت حساب میکنه بهت میگه نیاز هست یا نه انشالله نی نی بچسبه بهت محکم به موقعش بیاد بغلت گلم بچه اولتونه؟ •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
maman_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 همشونو دارم ااا خب عادیه انشالله بارداری خوبی و پشت سر بزاری عزیزم خیلی واست خوشحال شدم 😻🤲خداروشکر •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
98iren عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 220 اره برو دکتر از اخرین پریودیت حساب میکنه بهت میگه نیاز هست یا نه انشالله نی نی بچسبه بهت محکم به موق ... مرسی عزیزم میکنماز ته دلم دعا می کنم شما هم باشی آره ببینم دکتر چی میگه
98iren عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 220 ااا خب عادیه انشالله بارداری خوبی و پشت سر بزاری عزیزم خیلی واست خوشحال شدم 😻🤲خداروشکر مممنونم فدات شم بنظرت بتا به جنسیت ربط داره؟بارداری دومم
maman_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 مرسی عزیزم میکنم از ته دلم دعا می کنم شما هم باشی آره ببینم دکتر چی میگه فدات مرسی مهربونم 💕حسابی مراقب خودت و نی نی باش خانمی ببینم اشتهات چطوره تکرر ادرارم داری؟ •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
maman_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 مممنونم فدات شم بنظرت بتا به جنسیت ربط داره؟ بارداری دومم 😻الهی انشالله که بسلامتی بگذره این دوره بنظر من نه خودت و درگیرش نکن لقاح دیر صورت بگیره عدد پایینه لقاح زود صورت بگیره بتا میره بالا بچه اولتون دختره؟ •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
98iren عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 220 فدات مرسی مهربونم 💕 حسابی مراقب خودت و نی نی باش خانمی ببینم اشتهات چطوره تکرر ادرار ... مممنونم فدات شم ببخشید من خیلی کار داشتم تازه نشستماشتهام زیاد شده تکرر ادرار و عطشم دارم