2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین یه ظالم تقاص پس بده؟

199 بازدید | 11 پست

خیلیا رو دیدم به من یا به دیگران ظلم کردن چه مادی چه معنوی ولی هر روز حالشون بهتر میشه.  دوست مذهبیم شوهرش کلاهبرداره دارونداره یکیو بالا کشیدن یه آشنای دیگه زندگی دونفرو بهم ریخت سه تا بچه رو بدون پدر کرد. فامیلمون به بابام ظلم کرد همشونم حالشون هر روز بهتر میشه. حتما شماهم از این موردا خیلی دیدین 

پس عدالت خدا کجاست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن،اتفاقا مثلا یکیش روز ب روز پولدارتر میشه و پیشرفت میکنه و خوشحال

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

معمولا یه جا چوبشو میخورن خیلی وقتا هم ما داخل زندگی بقیه رو نمیبینیم که چه خبره

امیدوارم. ولی ظلمی که به کردن چی مریضی و افسردگی که بخاطر دیگران گرفتیم چی 

اینا چجوری جبران میشه

من خودم مراقبم به کسی ظلم نکن

ولی اعتقادی ندارم که ظالم تقاص میبینه.یکی سر بابامو وقتی من بچه بودم کلاه گذاشت و پول خونمونو گرفته بهمون نداد.یعنی پول ی خونه رو خورد

الان چندیییین بار مکه رفته خیر سرش

یکی هم همین چند سال پیش سر خیلییییا از جمله مارو کلاه گذاشت که الان ی ساختمون چندین طبقه وسط شهر ساخته با چندتا ماشین و کلیییی مسافرت.تا این تقاص نبینه و من نبینم عذابشو، به این جمله باور پیدا نمیکنم