2777
2789
عنوان

چطوری گوشیمو‌ به تلویزیون وصل کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 25 پست
مدل تلویزیون و گوشیت چیه؟

تلویزیون رو نمیدونم ولی گوشیم سامسونگ A10S 

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدل تلوزیون؟؟ ما سونی هست میریم رو گزینه صفحه آینه  گوشیم هم اسمارت ویوو رو روشن میکنم و وصل ...

من با اسمارت ویو‌ میام‌ وصل بشم‌ میگه‌ رمز‌، رمز رو هم نمیدونم چی باید بزنم

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
تلویزیون رو نمیدونم ولی گوشیم سامسونگ A10S 

مال من هوشمنده الجی 

گوشی شوهرم که a10 بود وصل میشد 

مال من که a52s بود وصل نمیشد

بعد تلویزیونو که از یکی از اقوام گرفته بودیم برامون ری‌استارت زد هم گوشیمو هم تلویزیون یعنی از اول شروع کار کنه 

بعد دوسه روز وصل شد

‏زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، ‏هم حضور آدمای کنارت...
مال من هوشمنده الجی  گوشی شوهرم که a10 بود وصل میشد  مال من که a52s بود وصل نمیشد بع ...

من میام‌ با اسمارت ویو‌ وصل بشم‌ تا نصفش‌ حله‌ ولی همین که میاد‌ رمز نمی‌دونم باید چه رمزی بزنم‌

من میام‌ با اسمارت ویو‌ وصل بشم‌ تا نصفش‌ حله‌ ولی همین که میاد‌ رمز نمی‌دونم باید چه رمزی بزنم‌

خب ببین برو اسمارت ویو خوده تلویزیون شاید اونجا رمز داره

خب ببین برو اسمارت ویو خوده تلویزیون شاید اونجا رمز داره

از‌ کدوم‌ قسمت باید ببینم‌ رمزش‌ چیه؟ 

از‌ کدوم‌ قسمت باید ببینم‌ رمزش‌ چیه؟ 

برو تنظیمات دنبال کلمه smart view بگرد

نمیدونم مارک تلویزیونتون چیه 

بزن گوگل قشنگ توضیح میده

مدل تلوزیون؟؟ ما سونی هست میریم رو گزینه صفحه آینه  گوشیم هم اسمارت ویوو رو روشن میکنم و وصل ...

عزیز کدوم قسمت صفحه  اینه هستش منم تلویزیون سونی دارم

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم