شبآرا مدیر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 3518 عنوان چطوری گوشیمو به تلویزیون وصل کنم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 25 پست میاد وصل بشه ولی نمیشه میاد رمز رو وارد کنم چه رمزی؟☹هر روشی که میشه وصل شد رو بگید لطفا🥺♥️ خسته شدم از بس تو گوشی فیلم دیدم😫 یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه یه نویسنده کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋 1402/10/28 | 13:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شبآرا مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 3518 مدل تلویزیون و گوشیت چیه؟ تلویزیون رو نمیدونم ولی گوشیم سامسونگ A10S یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه یه نویسنده کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
لبخندبزن۷۲ عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 2549 مدل تلوزیون؟؟ما سونی هستمیریم رو گزینه صفحه آینه گوشیم هم اسمارت ویوو رو روشن میکنم و وصل میشه
شبآرا مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 3518 مدل تلوزیون؟؟ ما سونی هست میریم رو گزینه صفحه آینه گوشیم هم اسمارت ویوو رو روشن میکنم و وصل ... من با اسمارت ویو میام وصل بشم میگه رمز، رمز رو هم نمیدونم چی باید بزنم یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه یه نویسنده کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
راپونزل_واقعی عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 6587 تلویزیون رو نمیدونم ولی گوشیم سامسونگ A10S مال من هوشمنده الجی گوشی شوهرم که a10 بود وصل میشد مال من که a52s بود وصل نمیشدبعد تلویزیونو که از یکی از اقوام گرفته بودیم برامون ریاستارت زد هم گوشیمو هم تلویزیون یعنی از اول شروع کار کنه بعد دوسه روز وصل شد زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، هم حضور آدمای کنارت...
لبخندبزن۷۲ عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 2549 من با اسمارت ویو میام وصل بشم میگه رمز، رمز رو هم نمیدونم چی باید بزنم رمز نقطه اتصالت روبزنمنم درست نمیدونم یا ۴ تا صفر بزن ببین چی میشه
شبآرا مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 3518 مال من هوشمنده الجی گوشی شوهرم که a10 بود وصل میشد مال من که a52s بود وصل نمیشد بع ... من میام با اسمارت ویو وصل بشم تا نصفش حله ولی همین که میاد رمز نمیدونم باید چه رمزی بزنم یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه یه نویسنده کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
راپونزل_واقعی عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 6587 من میام با اسمارت ویو وصل بشم تا نصفش حله ولی همین که میاد رمز نمیدونم باید چه رمزی بزنم خب ببین برو اسمارت ویو خوده تلویزیون شاید اونجا رمز داره زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، هم حضور آدمای کنارت...
شبآرا مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 3518 خب ببین برو اسمارت ویو خوده تلویزیون شاید اونجا رمز داره از کدوم قسمت باید ببینم رمزش چیه؟ یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه یه نویسنده کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
راپونزل_واقعی عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 6587 از کدوم قسمت باید ببینم رمزش چیه؟ برو تنظیمات دنبال کلمه smart view بگردنمیدونم مارک تلویزیونتون چیه بزن گوگل قشنگ توضیح میده زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، هم حضور آدمای کنارت...
azar1017 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 4727 مدل تلوزیون؟؟ ما سونی هست میریم رو گزینه صفحه آینه گوشیم هم اسمارت ویوو رو روشن میکنم و وصل ... عزیز کدوم قسمت صفحه اینه هستش منم تلویزیون سونی دارم خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم
لبخندبزن۷۲ عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 2549 عزیز کدوم قسمت صفحه اینه هستش منم تلویزیون سونی دارم ببینین رو بروی دکمه سبز آن و آف یه دکمه هستروی اون بزنین گزینه آخر صفحه آینه هست