2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای پسرم امتیازش رو هم دارم ولی نمیبرمش اصلا دوست ندارم فشار عقیدتی روش باشه 

من شاهد بودم اصلا سخت نمیگرفتن فقط چادر اجباری بود که اونم جلوی در سر میکردیم 

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

من برای پسرم امتیازش رو هم دارم ولی نمیبرمش اصلا دوست ندارم فشار عقیدتی روش باشه 

اسمش مدرسه شاهد وگرنه کاری به هیچی ندارن

فقط برای دخترا چادر اجبار

ولییی از لحاظ تحصیل معلمای خوب ونمونه اونجا درس میدن

وبه درس بیشتر اهمیت میدن

دانش اموزانش هم اکثرا پدرمادرشون یا فرهنگین یا استاد دانشگاه چون امتیاز برا اونا وشاهدین هست.

اسمش مدرسه شاهد وگرنه کاری به هیچی ندارن فقط برای دخترا چادر اجبار ولییی از لحاظ تحصیل معلمای خوب ...

پسر یکی از اقوام توی یکی از مدارس شاهد درس میخونه میگفت مناسبت های مذهبی وسیاسی توی مدرسه خیلی جدی مراسم برگزار میشه و بچه هایی که توی خانواده با عقاید متفاوت بزرگ شدن اذیت میشن 

راستش من ترجیح دادم ریسک نکنم و الان داره به شدت میخونه که سال آینده برای پایه هفتم بتونه آزمون مدارس نمونه قبول بشه