2777
2789
عنوان

دوس دارم گوشمو سوراخ کنم

799 بازدید | 31 پست

کنار گوشوارم ی بیخ گوشی هم بندازم. نمیدونم امروز خودم تنهایی برم پیش کدوم دکتر باید برم سوراخ کنم و هزینش چقده ممنون میشم جواب بدین

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
من سه تا سوراخ کردم سومی رو گذاشتم گرفت اون دوتارم گوشواره ننداختم خوشم نمیاد  نمیدونم چرا وسوس ...

چرا خوشگله ک؟پیش متخصص چی رفتی سوراخ کردی؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از دردش میترسم وگرنه تا الان بیستا سوراخ کرده بودم  بیشتر دکترای پوست انجام میدن  هزی ...

منم چندساله میخام سوراخ دوم بزنم رو گوشم.ولی از دردش نتونستم تا الان.دیگه میگم برا عید انجام بدم دوستت رفته پیش متخصص یا تزریقاتی؟

منم گوشم دوتا سوراخ داره دومی رو دوسال پیش سوراخ کردم پیش دکتر انجام دادم قیمتش صد درد بعد سوراخ کردنش زیاد بود خیلی باید مواظب باشی تا عفونت نکنه برا من یکی از سوراخش سریع خوب شد ولی یکیش تا یک سال زخم بود اما قشنگه خیلی دوسش دارم به یکیش گوشواره حلقه ای انداختم یکیشم اویز

منم چندساله میخام سوراخ دوم بزنم رو گوشم.ولی از دردش نتونستم تا الان.دیگه میگم برا عید انجام بدم دوس ...

پیش متخصص پوست رفته بود اگه تهران باشی به احتمال زیاد اسم دکتر شهرامو شنیدی پیش اون رفته بود

منم گوشم دوتا سوراخ داره دومی رو دوسال پیش سوراخ کردم پیش دکتر انجام دادم قیمتش صد درد بعد سوراخ کرد ...

مبارکت باشه.منم میخام یکیش آویز بندازم یکیشم بیخ گوشی نمیدونم قشنگ میشه یا منم همون حلقه ای بگیرم

مبارکت باشه.منم میخام یکیش آویز بندازم یکیشم بیخ گوشی نمیدونم قشنگ میشه یا منم همون حلقه ای بگیرم

ممنون.اگه گوشواره میخی منظورته من یه مدت می‌انداختم شبا موقع خواب اذیت میکرد آخرشم یکیش گم شد یه مدتم گوشواره بخیه ای انداختم اونم خوب واینمیستاد الان حلقه ای کوچولو انداختم خیلی قشنگ وایمیسته

من کلا یک سوراخ .سوراخ بیشتر دوست ندارم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...