یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم گوشم دوتا سوراخ داره دومی رو دوسال پیش سوراخ کردم پیش دکتر انجام دادم قیمتش صد درد بعد سوراخ کردنش زیاد بود خیلی باید مواظب باشی تا عفونت نکنه برا من یکی از سوراخش سریع خوب شد ولی یکیش تا یک سال زخم بود اما قشنگه خیلی دوسش دارم به یکیش گوشواره حلقه ای انداختم یکیشم اویز
مبارکت باشه.منم میخام یکیش آویز بندازم یکیشم بیخ گوشی نمیدونم قشنگ میشه یا منم همون حلقه ای بگیرم
ممنون.اگه گوشواره میخی منظورته من یه مدت میانداختم شبا موقع خواب اذیت میکرد آخرشم یکیش گم شد یه مدتم گوشواره بخیه ای انداختم اونم خوب واینمیستاد الان حلقه ای کوچولو انداختم خیلی قشنگ وایمیسته
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...