2777
2789
عنوان

دیروز یه سرباز راهنمایی رانندگی ماشین ما رو نگه داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 34 پست
سرباز راهنمایی رانندگیه دیگه  چه نیروی نظامی😐

بهرحال مامور اجرای قانون

همین  ها نباشن.  سرما گرما.  وایسن تو خیابون با چند غاز حقوق مردم با این رانندگی هاشون همو و عابر رو میکشن

شما بسیار. زشت رفتار کردی

دیگه گواهی نامه رو همه  دارن.  حسودی نداره

خیلی کار شاخیه گواهینامه داشتن ک گفتی ضایع شدین؟اگه مامور میبود چی؟الان جوونایی ک گواهینامه ندارن خی ...

من نمیگم چرا گواهی نامه میخوان، اخه هر سری برا چی هی نگه میدارنش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنت کمه 

جوگیری 

اگه میخای خودنمایی کنی و تو چشم باشی 

با زبون درازی و تیکه انداختن و بیشعوری جذاب ب چشم نمیای 

وگرنه الان هممون از دم بیشعور و دهن ول بودیم 

نظرمو کلی گفتم صرفا استاتر منظورم نیست 

پس ی موقع نگی من باهات دشمنی داشتم اینارو گفتم دقیقا مث همون ک ب سربازه گفتی ضایع شدی 

حسودی برا گداهی نامه نه 🤦🏼‍♀️ حسودی برا ماشین خودشم تو ماشین بود دیگه 

خیلی بچه ای یا ببخشید ندید بدید اینهمه ماشین مدل بالا  تو خیابون و بچه سال پشتش حسادت داره اخه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
من نمیگم چرا گواهی نامه میخوان، اخه هر سری برا چی هی نگه میدارنش

خب داری میگی سنش کم‌میخوره شک میکنن بهش فک میکنن ۱۴ ۱۵ سالشه ماشینو برداشته رفته بیرون نگه میدارن ببینن گواهینامه داره یا ن حق بده بهشون 

سنت کمه  جوگیری  اگه میخای خودنمایی کنی و تو چشم باشی  با زبون درازی و تیکه ...

تو توهین کردی که نفهم

فرق ضایع شدی با بیشعوری رو ندونی دیگه چه عرض کنم خودتم بیشعوری دیگه  منم صرفا با تو نبودم😌

تو توهین کردی که نفهم فرق ضایع شدی با بیشعوری رو ندونی دیگه چه عرض کنم خودتم بیشعوری دیگه  منم ...

جمله بندیت داد میزنه بچه ای 

اشکال نداره درگیر نشو 

اون مامور هم ناراحت نشده 

گفته بچه س ی چیزی گفتع 

جمله بندیت داد میزنه بچه ای  اشکال نداره درگیر نشو  اون مامور هم ناراحت نشده  گفته ...

اره مامور هم فهمیده با دو تا بچه جو گیر.    ماشین دار. مواجه شده.   چیزی نگفته