2777
2789

حقیقتش ۲۴ سالمه 

ی دختر ۳ سال دارم و خیلی دلم میخواد ادامه تحصیل بدم و موفق بشم ان شاالله

دلم میخواست برم علوم تربیتی ک بعدش برای آزمون استخدامی معلمی شرکت کنم ولی شوهرم میگه معلوم نیس بعدا استخدامی باشه یا ن تا ۴ سال آینده برای همین کلا بیخیال علوم تربیتی شدم 

شوهرم میگه برو کامپیوتر خیلی خوبه ولی یکی دو نفر تو همین سایت گفتن برو آی تی از کامپیوتر بهتره 

حالا به نظر شما کدومش بهتره ؟؟؟؟؟

چ فرقی با هم دارن؟؟؟؟؟

بازار کار کامپیوتر و آی تی چطوره؟؟؟؟؟

اگرتوشهربزرگ زندگی میکنید آی تی بخونیدبازارکارداره اگرشهرکوچیکی مثل من هستیدبیخیال درس خواندن بشیدوبریدیه رشته آرایشگری ادامه بدین،بعدکامپیوتروای تی تقریبا یکی هستن فقط یه10-15واحددرساشون درحد4-5تاکتاب متفاوته وگرنه فرقی ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم آی تی یکی از شاخه های کامپیوتره

صد در صد که کامپیوتر بهتره و کلی بازار کار واسش هست اما فکر اینکه تو دانشگاه بتونی کامپیوتر یاد بگیری رو از سرت بیرون کن چون تو دانشگاه هیچی به آدم یاد نمیدن

شما یا خودت باید یاد بگیزی یا خصوصی تو اموزشگاها کلاس بری

من ای تی،اگه شهرتون کوچیکه قیدشوبزن چیه حرفه ای یادبگیر

همیشه ناراحتم ک چرا همون سال ۹۷ نرفتم دانشگاه حداقل الان میتونستم اگه آزمون استخدامی هم بود شکرت کنم همون موقع شوهرم گفت الان عجله نکن نرو 

من احمق ب حرفش وایستادم و خودمو بدبخت کردم 

بعدشم عروسی کردیم و ب خاطر مشکلات مالی نشد برم دانشگاه😭😭😭😭

یعنی در کنار دانشگاه کلاس جدا هم باید برم

من طرز فکر شمارو نمیدونم

اما من اگه بودم کلا فقط آموزشگاه میرفتم دانشگاه رو بیخیال میشدم چون هیچی یاد نمیدن از صد درصد یه موضوع فقط یکی دو درصد رو یاد میدن و این به این معنیه که شما وقتی وارد یه بازار کار شدی عملا بی سواد محسوب میشی

دیگه مجموعه آفیس چیه که چقد یادگیریش آسونه، همونم درست یاد نمیدن

من طرز فکر شمارو نمیدونم اما من اگه بودم کلا فقط آموزشگاه میرفتم دانشگاه رو بیخیال میشدم چون هیچی ی ...

خب الان من فقط برم کلاسشو دانشگاه نرم 

دوروز دیگه بدون مدرک بخوام برم سر کار قبول میکنن؟؟؟؟

حقیقتش همش فک میکنم چون درس نخوندم و مدرک ندارم حس آدم بی ارزش بهم دست میده ؛حس میکنم اگه نرم تا آخر عمرحسرتش تو دلم میمونه

اما خواهرم اینطوری نیس اون میگه از درس خوشم نمیاد و رفته کلاس آرایشگری 

خب الان من فقط برم کلاسشو دانشگاه نرم  دوروز دیگه بدون مدرک بخوام برم سر کار قبول میکنن؟؟؟؟ ح ...

میگم که هرکس یه طرز فکری داره

شما اگه فکر میکنی اگه نری حسرتش همیشه به دلت میمونه برو دانشگاه در کنارش کلاس بیرونم برو اما زرنگ باش از استادات در مورد درس بخواه و بپرس

بعضی اموزشگاه ها هم مدرک میدن