2777
2789

گهواره

تشک و پتو و بالش برای گهواره اش

ی تشک کوچیک برای روزای اول که جابه جاش کنم بعدش اغوش گیر هم خریدم

ی دست لحاف تشک مسافرتی 

حوله کلاهدار و حوله دست

ناخونگیر  و برس و دسمال مرطوب و پوشک و شامپو و پنبه و کرم سوختگی 

تشک تعویض

پارچه خشک کن

کیف لوازم

شیشه شیر

پتو دورپیچ

ی ست بیمارستانی صفر

سه دست اباس سایز یک شامل بلیز و شلوار و زیردکمه و سرهمی

سه دست سایز دو

دستکش و جوراب و ناف بند

کمد هم. کمد دیواری داریم

خب دیگه چی لازمه فعلا بخرم؟ 

همتا اسم خـودمه♥

شامپوبچه و وازلین بچه ولیف بچه وحوله بچه و کلاه حمامی بچه وصابون بچه و پودرصابون بچه برای شست وشوی لباساش همینا فعلا یادم اومدن  

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"

شامپوبچه و وازلین بچه ولیف بچه وحوله بچه و کلاه حمامی بچه وصابون بچه و پودرصابون بچه برای شست وشوی ل ...

اینارو گرفتم به جز کلاه. پودر صابون یادم نبود مرسی

همتا اسم خـودمه♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پستونک .وان حمام .لیف .لوسیون بدن .شانه . قطره چکان .دندان گیر .مسواک انگشتی .قاشق حرارتی .سرلاک خوری .پیش بند .

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
پستونک .وان حمام .لیف .لوسیون بدن .شانه . قطره چکان .دندان گیر .مسواک انگشتی .قاشق حرارتی .سرلاک خور ...

پستونک و شیرخشک میخوام از دکتر بپرسم چه مارکی بگیرم. وان داره. لیف هم خریدم. شونه هم ست برسش هست. دندون گیر مسواک و قاشق اینا بعدا میگیرم انشالله. نوقعی خواست غذا خور بشه. مرسی ازت 

یادم اومد تب سنج نخریدم

همتا اسم خـودمه♥

سلام میشه دفترچه ماده 28آموزش پرورش اومد بهم اطلاع بدی؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

باشه گلم اگر اطلاع پیدا کردم چشم

ممنون عزیزم . 

اونی و گفتید نخبه ها جذب میکنه ... میشه لینکش بدی ببینم شاید نخبه بودیم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ممنون عزیزم .   اونی و گفتید نخبه ها جذب میکنه ... میشه لینکش بدی ببینم شاید نخبه بودیم&n ...

تو سایت سنجش قسمت اطلاعیه هابری  باید باشه نوشته جذب نخبگان در دستگاه های اجرایی. من نمیتونم کپی کنم متاسفانه

همتا اسم خـودمه♥