2777
2789
عنوان

بچم داره اذیت میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5467 بازدید | 137 پست
من خودم کشیدم وقتی میگی وحشتناک قشنگ میدونم یعنی چی من خودم هر شب کابوس میبینم نمیدونم این چه بیماری ...

آره به خدا 

کاش این بیماری ریشه کن بشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
الهی به حق علی اصغر مظلوم سیدالشهدا خداوند سلامت عاجل و طول عمر به پسرت عنایت کنه  روزهای سختی ...

ممنون خواهرم کاش بهم میگفتند خونه و ماشینتو بده ولی در عوض پسرت خوب میشه کاش جون منو میگرفتن ولی اون خوب میشد 

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم من بنده قابلی نیستم ولی خدا خدای خیلی قابلی هست هر سال همه نی نی سایتی ها رو دعا میکنم&nbs ...

بانو، لطفا دختر من ریحانه رو هم دعا کن.

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
سلام خواهرم ممنون که حال پسرمو میپرسید.  راستش خوب نیست حتی خیلی بد. هیچی نمیخوره و همراهی نمیک ...

ببر بذار پشت پنجره فولاد شفاشو که دادن ببرش خونه

لایک نکنید .توروخدا 
بخاطر همین تبربزیان کلی هزینه کردم رفتیم مشهد. داروهاش موقتی بد نبود. ولی راستش دیگه بریدم استوپ کرد ...

حق داری عزیز 

الهی خداوند معجزه و لطف و کرامتش رو به کاملترین شکل با سلامت پسرت بهتون نشون بده 

ببر بذار پشت پنجره فولاد شفاشو که دادن ببرش خونه

چند بار اینکارو کردم گلم دیگه هیچ امامی واسم وجود نداره کاش اینقدر تو ذهنش نکرده بودم که امام حسین و اینا. الانم منتظره محرم بشه بره هئیت اگه نتونه بره دق میکنه

اسی انشالله پسرتون خوب بشه خیلی ناراحت شدم واشکام بندنمیشه خدابهت انرژی بده نمیدونم چی باید بگم براش ...

ببخشید اینقدر تاپیکام غمناک هستند 

چند بار اینکارو کردم گلم دیگه هیچ امامی واسم وجود نداره کاش اینقدر تو ذهنش نکرده بودم که امام حسین و ...

چند روز پشت پنجره بود ؟ یه بیمار اینطوری ۲۶ روز گذاشتن اونجا روز ۲۶ ام شفامیگیره فیلمش توگوگل هست 

لایک نکنید .توروخدا 
نه عزیزم قوی باش توخداروداری 

اینقدر صداش زدم که نگو به هر ختمی که بگی متوسل شدم به قول بقیه میگن تو خدارو دیوانه کردی هیچ کی مثل تو اینقدر پیله نبوده. واسه این محلت نمیزاره😭

ممنون خواهرم کاش بهم میگفتند خونه و ماشینتو بده ولی در عوض پسرت خوب میشه کاش جون منو میگرفتن ولی اون ...

الهی خداوند ارحم الراحمین خودش کمکتون کنه و سلامتی عنایت بفرماید

چند روز پشت پنجره بود ؟ یه بیمار اینطوری ۲۶ روز گذاشتن اونجا روز ۲۶ ام شفامیگیره فیلمش توگوگل هست&nb ...

یک هفته یبار ده روز پنج بار تاحالا بردمش ولی بیفایده. 

چند روز پشت پنجره بود ؟ یه بیمار اینطوری ۲۶ روز گذاشتن اونجا روز ۲۶ ام شفامیگیره فیلمش توگوگل هست&nb ...

معجزه برام بی معنی شده