دخترپوتک مدیر عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 700 عنوان خانما چن روز یبار حموم میرین | مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 33 پست من خودم به فاصله کمتر از یک روز درمیان مثلا اگه امروز شب برم پس فردا صبح یا بعدظهر میرمولی بازم پوستم و سرم یجوری چرب میشن که انگار یه هفته نرفتم😐😑موهامو بلنده واقعا خسته میشم هر روز حموم کنم شماها هر روز دوش میگیرین؟ کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶: 1402/10/28 | 02:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahra_ni عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 4788 منم مثل شمام، اگر یک روز حموم نرم انگاری ۶ ماه حمام نرفتمهرروز میرم و اگر نخوام برم جایی یک روز درمیونموهامم بلنده تا زیر باسن و واقعا خشک کردنشون سخته😥 اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
zahra_skh عضویت: 1392/09/27 تعداد پست: 18172 منم ی روز نرم انچنان چرب میشم انگار ی هفته س نرفتم😁🤣 پوستمون چربه دیگه هر چی بیشتر برید بیشتر چرب میشه عزیزم
آویژه۰۲ عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 7448 موهام بلنده و حجمشم زیاده بعدش باید دوساعت سشوار بکشم این خستم میکنه میدونم سشوار نکش داغون میشه بپیچ تو پارچه نخی
سنوریتا عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 28022 پوستم خشکهاذیت میشم تند تند حموم برمزیادی تمیز باشم بدنم خارش میگیره از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم! 😂🤌🏻
کیجا۱۳۱۸ عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 4277 من قبلا هرروز میرفتم،انقد بیمار حموم بودم که تابستونا روزی ۲ بار میرفتم حموم. موهام کم کم داشت نابود میشد. رفتم دکتر اولین دستورش کم کردن حموم بود. گفت پوست و موهات از بین میرن اینجوری.الان خودمو درمان کردم یه روز درمیون میرم
دخترپوتک مدیر استارتر عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 700 یه روز در میون میرم حموم اگه ب روز سوم برسه میتونیم با روغن موهام سه وعده غذا درست کنیم انقد ... منمم یعنی یکم که دیر بشه از ساعتش بگذره از سرم روغن میچکه کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:
zahra_skh عضویت: 1392/09/27 تعداد پست: 18172 من اگر لازم نباشه ۵روز یه بار اینطوراباور کنید نه بوی عرق میدم نه چرب میشم اصلاالبته شاغل نیستماااا، خب محیط بیرون قطعا آلوده ست و آدم باید زودتر بره حموم
mpooiiiuuuyeusjsjsjs عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 3365 ی روز در میان یا دوروزی ی بار، وقتی هم برم جایی باید حتمن حموم کنم
دخترپوتک مدیر استارتر عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 700 هر کی مدددددام میره حموم پوست و موهاش چربه.... اره دقیقا قبلنا وقتی مدرسه ای بودم هفته ای دوبار میرفتم موهام خیلی تمیز میموند الان که زود به زود میرم چربه همش کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:
فاطمه۷۶۱۳ عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1420 هر چی بیشتر برید بیشتر چرب میشه عزیزم اره 😥☹سعی میکنم موهامونشورم از کنترل خارج شده انگارتازه فکرکنم روی بچهدار شدنم تاثیر بذاره هنوز نی نی اول نیومده فکر میکنم یکی از دلیل هاش همین باشه تو حموم میگن سرد میشه رحم سبز خواهیم شد از جایی که زخم خوردیم🌱خدایا شکرت ❤
saraa10025 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 7200 وای پوست و موهات نابود میشه هم پوست خوبی دارم، هم موی خوبی😜 به نظر من پوست و مو ژنتیکیه، بقیه کارا تاثیر چندانی ندارهمن ۳۵ سالمه و تو عمرم یه بار کرم به صورتم نزدم.. یه لک هم تو صورتم نیست..
دخترپوتک مدیر استارتر عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 700 منم مثل شمام، اگر یک روز حموم نرم انگاری ۶ ماه حمام نرفتم هرروز میرم و اگر نخوام برم جایی یک روز در ... دقیقا منم عین شما از طرفیم دلمم نمیاد موهامو کوتاه کنم کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:
دخترپوتک مدیر استارتر عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 700 میدونم سشوار نکش داغون میشه بپیچ تو پارچه نخی کراتین کردم نمیشه باید سشوار کشید کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:
دارگه عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 11338 هم پوست خوبی دارم، هم موی خوبی😜 به نظر من پوست و مو ژنتیکیه، بقیه کارا تاثیر چندانی نداره م ... خداروشکر