2777
2789
عنوان

خیلی زورداره برام...

87 بازدید | 7 پست

یه هفته بود شوهرم هیچی نمیخرید طبق معمول حقوقشو زود تموم کرده بود حالاامروز انگار پولی دستش اومده بود راجب یه چیز مسخره و غیر ضروری خواست پول خرج کنه خونه مامانش اینا بودیم من اخم کردم برگشته پیش اونا و جاریم بهم میگه چته قیافتو واسع من اینجوری نکن به تو چه چیکار میکنم شما بودین خدایی بگین عکس العملتون چی بود

فقط خدا
چ بی فکر.من بودم میگفتم حتما دلیلی داره ک قیافمو اینشکلی میکنم مث توام بی فکر نیستم دلیلشو جار بزنم ...

من همیشه ساکت میشدم ولی دیگع خیلی زورم اومد چون یه هفته بود حتی شیرم نمیتونست واسه دخترم بخره منم دهنمو باز کردم چشموبستم

فقط خدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه ساکت میشدم ولی دیگع خیلی زورم اومد چون یه هفته بود حتی شیرم نمیتونست واسه دخترم بخره منم ده ...

خوب کاری کردی ینی چی اخه وقتی اون احترام نگه نمیداره باید یادش بدی بی احترامی اونم جلو خانوادش زور داره