2777
2789

نمیدونم چی بدم بهش خیلی وقتا آنقدر کار خونه داری زیاده فرصت ندارم براش غذا درست کنم 

ولی میوه هرروز میدم بهش 

توروخدا کمک کنید راهنمایی کنید چی بدم بهش

حلیم درست کن واسش،سوپ درست کن،شیربرنج اگربه شیرحساس نیست،دمپخت باگوشت البته برنجش کمی نرم باشه،من تاس کباب هم میدادم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچت از کار خونه مهم تره..فرنی باطعم سیب یا موز یا گلابی..پوره هویج.پوره سیب زمینی..حریره بادام.انواع سوپ حتما درروز باید وعدش باشه

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤پسرم هامین

عزیزم ببین همین الان از همین گوگل سرچ کن بنویس رو کاغذ بزن به یخچال لیست انواع چیزا رو الان تو سن رشده تغذیه خیلی مهمه مخصوصا کلسیم، پیجای اینستا هم که زیاده

خدایا شکرت                                 وزن اول 87😶‍🌫️👈👈👈 هفته اول85.700💪💪😍😍👈👈هفته دوم 84.600😍😍💪💪هفته سوم 84.300😁🤧هفته چهارم 82.600 😍💃💃هفته پنجم 82.900😪هفته ششم 81.500💃💃هفته هفتم 81.100😁هفته هشتم۸۰.۹۰۰😊 شروع ماه رمضون هفته نهم ۸۱.۵۰۰ هفته دهم 82.100😒هفته یازدهم 82.200🥲هدف 70💚 عضو تاپیک 💚دورهمی دوستانه💚 چالش لاغری❤❤💃 من میتونم😎😎💪

دخترم وقتی هشت و نه ماهه بودد عاشق سیرابی بود 😂😂 دندون هم نداشت 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم