2777
2789
عنوان

کیا بچه ها شونو خیلی دعوا میکنن؟

284 بازدید | 20 پست

در ماه سوم بارداری اولم ، پدرم صحیح سالم و جوون یهو فوت شد، بارداریمم خیلی سخت بود، بدن ضعیف و تهوع های شدید و دائما زیر سرم...

از یه طرف کار همسرم یه شهر دیگه بود هر ماه یه بار همو میدیدیم 

خودمم تو یه شهر دیگه دانشجو بودم و رفت و آمد میکردم با اون شرایط جسمی و روحی داغونم

خونمونم طبقه بالای مادرشوهرم بود که خیلی اذیتم میکردن 

بعد از زایمان افسردگی شدید گرفتم و چهار سال طول کشید درمان شم...اینا رو گفتم که بگم تو داغون ترین حال ممکن بدترین مادر دنیا بودم و خیلی به روحیات دخترم آسیب زدم..سرش خیلی داد زدم و خیلی .... الان نه سالشه و من خیلی خیلی عذاب وجدان دارم..الان اون تبدیل به یه آدم به شدت پرخاشگر و عصبی شده که بعضی موقع ها باعث میشه عصبی شم و اوضاع باز خراب میشه...مشاور هم رفتم کلی هم کتاب خوندم ولی....چکار کنم؟ چطوری جبران کنم؟ اصلا جبران شدنیه؟

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝

اره بابا اون تازه 9 سالشه هنو زم بالغ نشده خیلی خوب میتونی اخلاقش عوض کنی به شرط اینکه اصلا عصبانی نشی و اگه لازمه قرص اعصاب بخور ولی عصبانی نشو وقتی مدت طولانی عصبانی نشی حتی تو بدترین خرابکاری دخترت، کم کم اونم یاد میگیره ملایم باشه خودتو سرزنش نکن دست خودت نبوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هنوز کوچیکه جبران میشه، باهم بیرون برین بزار خطر کنه تو خرید ازش نظر بخواه تو اشپزی وکار خونه وجابجایی وسایل خونه نظرشو بخواه تو تکالیفش زیاد سخت نگیر ولی باج اصلا نده بهش 

اره که جبران شدنیه اون چیزی که جبران نداره فقط مرگه خواهر من الان براش چکارا میکنی؟ بردیش مشاورها ...

شهر ما فقط یه مشاور داره..چند جلسه رفتم پیشش یه مشت چرت و پرت تحویلم داد...

از کتابای انتشارت صابرین خوندم راهکارای خوبی داشت و کم و بیش استفاده کردم و خوب بود..

مشکلم اینه که مامانم به خاطر فوت ناگهانی بابام خیلی عصبی و داغونه ماهم طبقه ی بالای مامانمیم و فعلا امکان جابه جاییمون نیست و همین دخالت در تربیت عصبیم میکنه و خالی میکنم حرصمو سر بچه... خیلی رو عزت نفسش تاثیر بدی داشتم..اصلا حس میکنم اونقدر شل کن سفت کن داشتم که بچه دو قطبی شده

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
اره هنوز کوچیکه جبران میشه، باهم بیرون برین بزار خطر کنه تو خرید ازش نظر بخواه تو اشپزی وکار خونه وج ...

میکنم گاهی ولی بعضی موقع ها هم باز عصبی میشم و کنترل اوضاع از دستم خارج میشه و برمیگردم سر نقطه اول...داغونم 

اره بابا اون تازه 9 سالشه هنو زم بالغ نشده خیلی خوب میتونی اخلاقش عوض کنی به شرط اینکه اصلا عصبانی ن ...

قرص اعصاب خیلی خوردم..دیگه از خودم بدم میاد

قرص اعصاب خیلی خوردم..دیگه از خودم بدم میاد

سعی کن از این به بعد مثبت حرف بزنی مخصوصا جلو دخترت و بگو از خودم خوشم میاد همه چیز رو مثبت بگو و اصلا دعوا نکن حتی اگه لیوانو شکست

سعی کن از این به بعد مثبت حرف بزنی مخصوصا جلو دخترت و بگو از خودم خوشم میاد همه چیز رو مثبت بگو و اص ...

چشم..میشه برام دعا کنی؟

دو قطبی برای سن این نیست ولش کن اصلا بزار پدرش راهنماییش کنه تو فقط براش یه دوست خوب باش، دخترم بایکی حرف میزد ما مخالف بودیم از یه طرف به پسره پیام میدادم که پاشو از زندگی دخترم بکشه بیرون ودخترم میدونست دارم سنگ میندازم ولی باز تمام وییسا وعکساشو بهم نشون میداد  میگفت غیر از تو کسی رو اعتماد ندارم دوست دارم به تو بگم باید کاری کنی که بچه بهت اعتماد کنه از اینکه عصبی هستی نباید برات توجیه خوبی باشه که عصبی شدم دست من نبود این بچه رو عاصی میکنه مراقب رفتارای هیجانیت باش

دو قطبی برای سن این نیست ولش کن اصلا بزار پدرش راهنماییش کنه تو فقط براش یه دوست خوب باش، دخترم بایک ...

چشم تمام سعیم رو میکنم جلوی خودمو بگیرم...این فکر که من خیلی مادر بیخودی هستم داره نابودم میکنه

چرا بیخود مگه بقیه چجوری ان؟ 

عصبی نمیشن..داد نمیزنن..