2777
2789

سلام 

دوتا پسر دارم شکر خدا زندگیه نرمالی دارم همسرم خوبه در کل از زندگی راضی هستم ولی....

همش یه غم یه دل آشوبی دارم که در آینده تنها میشم چون دختر ندارم 

همین حس بد باعث شده از موقعیتم لذت نبرم صبح که بیدار میشم تا شب این افکار ولم نمیکنن بخدا خسته شدم 

اصلا تنها میشم؟

یه افسردگی درونم شکل گرفته که روحمو داره میخوره 

یعنی این موضوع شده فکر و ذکرم 

هر وقت یکیو میبینم که دوتا پسر داره ازش سوال میکنم ناراحت نیست از این موضوع اصلا براشون عادیه احساسات منو ندارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ببخشید اتفاقا الان خوشحال باش که در آینده تنها نمی‌مونی! چون اتفاقا زندگی اینقدر مشکله که جوونا یا نمی‌تونن زن بگیرن! یا اگه بگیرنم مجبورن خونه‌ی بابا یا واحد بالایی زندگی کنن!😂

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

منم دوتا پسر دارم واین اشکالی نداره خدا به ما هم دختر نداده چکار میشه کرد من خیلی دوست داشتم یه دختر داشته باشم ولی متاسفانه اعصاب ندارم بچها حیفن زیر دست یه بی اعصاب بزرگ بشن

باید ببخشید اتفاقا الان خوشحال باش که در آینده تنها نمی‌مونی! چون اتفاقا زندگی اینقدر مشکله که جوونا ...

اتفاقا واحد بالا براش گذاشتم طبقه بالای خونمون