2777
2789
عنوان

هفته ده بارداری

483 بازدید | 19 پست

سلام خانما خوبید ،اگر میشه یکم از تجربیاتتون بگید،من هفته ده بارداری هستم ولی اصلا زیر شکمم هیچی حس نمیکمم،انگار نه انگار که بارداریم،اینم بگم شکم دارم ولی خب زیر شکمم که الان باید جنین باشه دست میزنم هیچی حس نمیکنم فرو میره مثل قبل ،نگران رشدشم ایا طبیعیه ،منظورم این نیس شکم بیارم تو این هفته منظورم اینه یکم سفتی نباید باشه

نه عزیزم طبیعیه 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه الان سفت نمیشه مونده هنوز به جاهای سفت ماجرا هم میرسی😉😁

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

نمیدونم همش نگرانم نکنه خوب نباشه

نه اصلا خودت نگران نکن

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
۲۴عزیزم چطور

چ سن خوبی آوردی بچت منم بچه اولم ٢۴ بودم 

بارداری خوبی را سپری کنی عزیزم 

چ سن خوبی آوردی بچت منم بچه اولم ٢۴ بودم 

عزیزم بچه دوممه بچه اولمو ۲۲ سالگی دنیا اوردم الان دوسالشه،اینیکی ناخاسته که درس نیس خداخاسته بود،اخه همسرم مشکل داشتن فکر نمیکردم بشه با یبار🙃

خانوما خاهش میکنم ب سوالم جواب بدین  توی ازمایش بارداری از چ عددی ب بالا مثبت دیده میشه ؟؟؟&nb ...

من والا ازمایش ندادم با تست فهمسدم ولی فک کنم بالای۲۰ مثبته