2777
2789
عنوان

بچه های بندرعبااااااس ...

84 بازدید | 19 پست

سلام عزیزان 🌸🌿

بچه های بندرعباسی یه سوال دارم 

منطقه امیرآباد چجور منطقه ایه؟؟  به لحاظ سطح فرهنگی،مالی و...

بعد شرکت نفت ستاره خلیج فارس کسی رو دارین که اونجا شاغل باشه ؟ چجور شرکتیه ؟ امیر آباد به اونجا نزدیکه ؟

۱۷ ساله بندرم امیرآباد نشنیدم اصن..

ولی شرکت نفت ستاره جای خوبیه

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید شما تا حالا سید مظفر رفتید؟ 

اره من رفتم

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.

امیر آباد بالاتر از۴۰۰دستگاهه هرمحله ای خوب بد داره

من خودم الان‌دوهزارم کاملا محله آروم‌باهمسایه های خوب

این مسیرکلابه شرکت واسکله نزدیکتره سرویسم میاد این محله ها برا سرکار

حاجتم گرفتی!؟ 

نه

امیر آباد بالاتر از۴۰۰دستگاهه هرمحله ای خوب بد داره من خودم الان‌دوهزارم کاملا محله آروم‌باهمسایه ه ...

ولی محله دوهزار من شنیدم خوب نیست..

امیر آباد بالاتر از۴۰۰دستگاهه هرمحله ای خوب بد داره من خودم الان‌دوهزارم کاملا محله آروم‌باهمسایه ه ...

مرسی که جواب دادین عزیزم 

یعنی حومه شهر محسوب میشه؟؟

اخه یکی میگفت خارج شهره؟