سوپ_ورمیشل مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 858 عنوان چه خط چشمی استفاده می کنید 117 بازدید | 18 پست بچه ها چه خط چشمی استفاده میکنید و قیمتش چندهمن شون داشتم امروز رفتم پرسیدم گفت ۲۳۰ آخرین بار ۳۵ هزار تومن گرفته بودم ولی واقعا عالی بود یه سال کار کرد برام 1402/10/27 | 22:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پلاک_18 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 3695 Yornقیمتش ۲۵۰ اخزین باری ک گرفتم ۷ماه پیش بود میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6568 آکوآ 🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟ 𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊 هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥
_linda_ عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 1421 میبلین قیمتش نمیدونم چندتا چیز باهم گرفتم نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را میدیدم در او به دنبال تو میگشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6568 قشنگ مشکیه موندگاریش چقدره آره خیلی راحتهخیلی وقت میمونه اگه خوب پر رنگش کنیقیمتی هم نداره 🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟ 𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊 هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥
بهسا_خوش_اندام_میشود عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 11844 مای خط چشمش از همون اول عالی بود. با بقیه محصولاتش کاری ندارم این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
mamanema عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 1227 مدادی تایرا واقعا خوبه خیلی مشکی و ریزش هم نداره آبجی هم بورژوا داشت اونم عالی بود