2777
2789

یک لحظه برگرد و گذشته رو ببین!

در بدترین لحظه ها و روزها حتی، تک تک ما مجبور به تصمیم گیری بودیم! هیچ نقطه ای رو نمیتونیم پیدا کنیم که بدون تصمیم ما بوده باشه!

یعنی حتی اگر اتفاق بیرونی ای رخ داده باشه، ما برای واکنش نشون دادن،باز هم تصمیم گرفتیم!

خیلی از این تصمیمات نااگاهانه گرفته شده اما به هر حال تصمیم ما بوده!

و این فکر میکنم عادلانه ترین و ترسناک ترین چیزیه که یک آدم میتونه در طول زندگی بفهمه!

میبینی؟ زندگی امروزت نتیجه ی تصمیماتت تو مسیر زندگیته! مسیرت؟ حتی مسیرت نتیجه ی تصمیماتته!

پس اگر از نقطه ای که توش هستی راضی نیستی، باید انتخاب ها و تصمیماتت رو زیر سوال ببری نه هیچ چیز و هیچ کس دیگه ای رو…

ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️

موافقم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی ما مسئول انتخاب هامونیم حای در ادامه دادن اون مسیر🙂

اگه تو سن کم ازدواج کنی و زود بچه بیاری نمیتونی همون اندازه زندگیت دست خودت باشه که تو یه خونواده خوب بدنیا اومده باشی و همه جوره حمایت شده باشی. در کل همیشه نه ولی گاهی حرفتون درسته.‌