2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم چندینوچندجلسه ، همش تلقینه ک حالت خوب میشه اما بعدش بخودت میای میبینی هیچی عوض نشده جز حساب بان ...

🤦☹️😂 اینم هست... اما دلم میخواد تصمیم بگیرم قاطع محکم مجبورم مجبور زندگیم وصله ب این تصمیم چیز ساده ای نیست ک بگذرم ازش یا ادامه بدم یا جداشم😞😭

🤦☹️😂 اینم هست... اما دلم میخواد تصمیم بگیرم قاطع محکم مجبورم مجبور زندگیم وصله ب این تصمیم چیز ساد ...

والاه من ده جا رفتم مشاوره ازدواج با پسری ک اومده بود خاستگاریم ، همه بی برو برگرد گفتن اون نمیتونه تورو خوشبخت کنه باید بره یکی مثل خودشو پیداکنه ، اما چون من اونو میخاستم به حرفاشون نرفتمو باهش ازدواج کردم الانم مثل چی پشیمونم ، اگه فک میکنی صددرصد ب حرفاشون گوش میدی برو.

والاه من ده جا رفتم مشاوره ازدواج با پسری ک اومده بود خاستگاریم ، همه بی برو برگرد گفتن اون نمیتونه ...

جدی ؟ ببخشید اینو میگم ولی دوست داشتی دیگه چرا رفتی مشاوره وقتی گوش ندادی حالا برعکس من نرفتم 

هزاران مشاوره هست موندم کدومو برم هزینه هاشم زیاده 

ولی باید برم خیلی دلم میخواد تکلیفم مشخص بشه 

شما الان در چ حالی عروسی کردی.؟ مثل من بلاتکلیفی یا ادامه میدی

جدی ؟ ببخشید اینو میگم ولی دوست داشتی دیگه چرا رفتی مشاوره وقتی گوش ندادی حالا برعکس من نرفتم  ...

ازدواج کردم ۵ساله . اما پشیمونم. دیگم فایده نداره.

من بخاطر اختلاف سنیمون ک شوهرم ۶سال ازم کوچیکتره و چشم چرانه رفتم مشاوره ، مشاوره گفت اون توفاز دیگه ای هس. من گوش ندادم اما الان میبینم ک همش تو نخ دخترای دهه هشتادی و جوونه . چشم چرانیش عذابم میده. من دربرابرش خیلی پیر شدم.

ازدواج کردم ۵ساله . اما پشیمونم. دیگم فایده نداره. من بخاطر اختلاف سنیمون ک شوهرم ۶سال ازم کوچیکتره ...

هر ویکی باشه بخاطر سنش نیست چ کوچیک چ بزرگ ... با سیاست نمیشه به راهش بیاری؟ دکتر حبشی ی چیزایی میگه اما من نمیتونم شاید شما تونستی

هر ویکی باشه بخاطر سنش نیست چ کوچیک چ بزرگ ... با سیاست نمیشه به راهش بیاری؟ دکتر حبشی ی چیزایی میگه ...

چه سیاستی اخه

نشستم باهش حرف زدم همش انکارمیکنه میگه تهمته

اما همه فهمیدن ک چشم چرانه.

کافیه یه خانم سفید پوست ببینه چشم ازش برنمیداره.چنان زول میزنه ک خجالت اوره.

جاریام رو مدام دید میزنه موقع ظرفشستناشون سرتاپاشونو نگاه میکنه 

حتی خاهرخودم رو.

واقعا شرم آوره.